Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is eljegyzéses téma! Mit gondolnátok?
a szüleid elengedtek, hogy ott lakj? uhh... az igen!
ne ebből indulj ki, de nekem is van egy ismerősöm, 26 évesen elvett egy 20éves lányt. Szépek voltak együtt, jól megvoltak. Aztán fél év után válás...és ott csak 6 év volt..
nem a korkülönbség számít, hanem az érettség.
nekem pl nem fura, hogy a nagynéném és a nagybácsim között 20 év a korkülönbség, mert ők 40/60 korukban jöttek össze, illetve később össze is házasodtak. nem is feltünő.
most még úgy érzed minden szép és jó, de ha belegondolok 18 évesen hogyan gondolkodtam, te jó ég! :D hát kicsit megváltoztam 6 év alatt... :)
Örülj neki,hogy ilyen fiatalon megtaláltad az igazit!
Nagynénim 13 évvel fiatalabb a férjénél,és boldogan leélte vele az életét.Ez csak kettötökön múlik!
nem azt fogod érezni, hgoy nem élted ki magad, hanem pillatatok alatt teherbe esel majd, és azon kapod magad pár év múlva, hogy elhíztál, mackógatyában jársz, nem kívánod a szexet, a melled a térdedig ér, ordítanak a kölykök körülötted, és úszol a szaros pelenkákban.
na, ehhez még tényleg fiatal vagy! most élj, most vagy fiatal. sőt, tkp. még szinte te magad is gyerek vagy.
10.13. nem azééért,de régebben mindenki 18 év körül szült..^^és a kérdező leírta,h nem diszkós meg ilyen-olyan fajta,akkor gondolkodhat ebben.De leírta azt is h lehet védekezni:)
Kérdezőnek: sztem bátran vállald meg mondd h eljegyeztek,és éljetek boldogan:)nővérem is 18évesen ment férjhez,19 évesen már szült,és boldogan élnek 17 éve:)
Nem minden 16 éves éretlen kis szardarab, aki csak ki akarja élni magát, hogy aztán 29 évesen talán valami kapcsolatba kezdjen. Ismerek olyan 14 éveseket, akik intelligencia és felelősségteljesség terén messze kenterbe vernek sok harmincast is.
Szóval ez az "élj most" inkább egy visszás dolog: mert valójában ki él: az, aki céltalanul kalandozik, párkapcsolatról párkapcsolatra jár, vagy pedig az, aki már nyugodtabb életet él, és megtalálta azt, akivel leélné az életét?
Figyelj ide!én 18évesen szültem,ma vagyok 20éves,és van egy másfél éves fiam.rohadtul nem bántam meg,és nekem is mindenki magyarázott,hogy fiatal vagyok,meg stb...de igazából nem foglalkoztam másokkal.ugy voltam vele,hogy az én életem,majd én eldöntöm mi a jó nekem.és helyesen döntöttem.én csak sok boldogságot kivánok neked,és élj úgy ahogy te szeretnél,ne mások véleményétöl függj!
(Zsoka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!