Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez is eljegyzéses téma! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is eljegyzéses téma! Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel h az ismertési körötökben van egy 27 éves férfi aki együtt van egy 18 éves lánnyal már több mint 2éve.Együtt is élnek már másfél éve.A férfi eljegyzte a lányt.Mi a véleményetek?
2010. ápr. 22. 08:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
ja bocs , látom, már együtt is éltek. Akkor biztosan tudod, hogy miért szereted, miért jó vele lenni? Csak jól ismerd ki, ez tényleg fontos !;)
2010. ápr. 22. 09:05
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Oké ha az egy határozott " jel volt akkor visszavoom .)

Ugyanmár.Megszólnak? kik? Milyen jogon?

Ne másokkal foglalkozz, élj úgy hogy neked/nektek jó legyen

2010. ápr. 22. 09:06
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
én se voltam az a pasizós fajta, mégis 20 évesen 1,5 év jegyesség után felbontottam az eljegyzést.4 évig voltunk együtt.
2010. ápr. 22. 09:07
 14/31 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom a kedves rokonok,ismerősök. Hát ne foglalkozz velük,tartsák meg maguknak a véleményüket! :)
2010. ápr. 22. 09:10
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
9 év az nem is nagy korkülönbség. Az pedig, hogy mit szólnak mások.. na az teljesen lényegtelen. :)
2010. ápr. 22. 09:34
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Ne is foglalkozz velük akik megszólnak.Tudod miért szólnak meg az ilyen emberek legtöbbször?Mert irigykednek hogy te boldog vagy,vagy csak nincs jobb dolguk.A lényeg hogy boldogok vagytok.Viszont mondok én is egy ellenpéldát de nem akarlak megrémíteni.Az egyik unokatestvérem és a férje között is 9 év van,ez nem is volt gond nagyon sokáig (kb 20-22volt amikor házasodtak)Most két gyerek után (30éves a nő a pasi meg 39)a férfi állandóan azt mondja hogy őt tisztelni kell mert ő idősebb,ne panaszkodjon,az asszonynak mindent meg kell csinálnia és elvárja tőle hogy 3 helyen dolgozzon,ő meg ha lehetőség van nem dolgozik úgy hogy minél többet a családdal legyen.
2010. ápr. 22. 09:34
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

Igen hamar vége lesz a dolognak, mégpedig az életkorotok miatt. Másfél éve együtt éltek? Az azt jelenti, hogy 16 évesen, gyakorlatilag gyerekként elköltöztél otthonról a pasidhoz. Az életeset kizárólag rá alapozod, és úgy tűnik, a házasságon kívül nincs "B-terved".

Tegyük fel, hogy összeházasodtok, mondjuk szülsz egy gyereket, aztán elkezdtek veszekedni, te pedig pár éven belül azt fogod látni, hogy az eddigi életed egy zsákutca volt, és most ott vagy a gyerekkel úgy, hogy nincs egzisztenciád, nincsenek kapcsolataid, munkatapasztalatod, nincs hová menned, a kapcsolatod meg végérvényesen megromlott. Akkor elgondolkodsz azon, hogy talán nem kellett volna 16 évesen az első utadba jövő pasi nyakára rávarrnod magad, illetve arra, amit most elmondtam. Aztán elkezdesz ezen az oldalon sírni, hogy "jajj, az a szemét férjem így, meg úgy".

Egyébként nincs más baj a kapcsolatotokkal...

2010. ápr. 22. 09:39
 18/31 anonim ***** válasza:
87%
Azt, hogy eljegyzett, egyáltalán nem kell szégyellni vagy elhallgatni. Inkább arról kellene hallgatni, hogy több, mint két éve együtt is éltek. Vagyis még kiskorú voltál, mikor összebútoroztál vele.
2010. ápr. 22. 09:45
 19/31 A kérdező kommentje:
Olvasni és értelmezni kellene.Több mint 2 éve vagyunk együtt DE EBBŐL CSAK MÁSFÉL ÉVE LAKUNK EGYÜTT.És nem én költöztem hanem ő költözött,és ez nem is költözés hiszem java holmija nincs itt,csak a ruhái!!!
2010. ápr. 22. 09:52
 20/31 A kérdező kommentje:
És ez nem költözésként kezdődött csak úgy,hogy mindig együtt aludtunk.Hol náluk hol nálam,és ez így ment hónapokig.Aztán én mondtam azt hogy oké én nem vándorolok többet :) aztán itt nálunk aludtunk és egy idő után "ittragadt"
2010. ápr. 22. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!