Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezhetnek 16 évesen?
Figyelt kérdés
A barátommal, fiatal korunk ellenére már 3 éve vagyunk együtt. Ő 18 éves, én 16 vagyok.
Tudom, ilyenkor még nem sok értelme van ennek az egész eljegyzésnek, de én nagyon örülnék neki :)
Bunkók, kíméljenek!
2010. ápr. 22. 07:30
11/16 anonim válasza:
Te magad írtad: nem sok értelme van.... Eljegyezni általában akkor jegyzünk el valakit ha el akarjuk venni feleségül. Korotokból ítélve nem hiszem, hogy házasodni szeretnétek. Gyűrűt anélkül is ajándékozhat, hogy eljegyezne, teljesen felesleges, és komolytalan. De ki hogy gondolkodik, ha persze ti másképp gondoljátok, akkor jegyezzétek el egymást, sok sikert :).
12/16 anonim válasza:
Engem 15 évesen jegyzett el a barátom:) nem bántuk meg:)
13/16 anonim válasza:
14:22 hány éves vagy most?
ha vagy legalább 2o-25 akkor oké...az alatt meg még nagyon nincs mit bánni....
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
Tudom még tényleg fiatalok vagyunk hozzá, de tényleg nagyon szeretjük egymást, és azzal igazán megpecsételhetnénk a kapcsolatunkat.
De amúgy nem mostanában lesz ebből valami, mert ő teljesen fölöslegesnek tartja az egészet, mert így is szeret. Én meg nem eröltetem...
Akiknek már megvolt, azoknak meg gratulálok :)
2010. ápr. 23. 21:25
15/16 anonim válasza:
én is 16 vagyok. a barátommal mi is ezen gondolkodtunk és nálunk ő is akarta, talán jobban, mint én. deh a végén megbeszéltük, hogy majd pár év múlva teszi fel ezt a kérdést. viszont kaptam egy gyűrűt és amit mondott hozzá...még be is könnyeztem. szeritem sokkal jobb döntés volt ez így. sok boldogságot neketek. kívánom, hogy nagyon sokáig együtt legyetek.:)
16/16 anonim válasza:
én 17 voltam a párom pedig 20. Akkor voltunk 2,5 évesek, ma már 4 évesek elmúltunk és van egy gyűrűm, igaz nálunik nem volt ilyen nagy felhajtás, majd az 5. évfordulónkra akarunk venni saját fizuból karikagyűrűket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!