Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom kifizetni a jegygyűrűt az esküvőig?
A barátom, akivel két éve együtt vagyunk, tegnap este megkérte a kezem.
Előre megbeszéltük, hogy ne vegyen drága gyűrűt, mivel nem lesz pénzem kifizetni, erre beállított egy 180 ezres (!) gyűrűvel, mondván, hogy egy ilyen szép nő nem hordhat valami olcsó bizsut... én olyan 25-30-at szántam volna rá eredetileg. Most mozgósíthatom a tartalékaimat, de így is csak 130 ezret tudtam előkaparni, az esküvőt pedig szeptember végén tartjuk. Nem akarom rögtön adóssággal kezdeni a házaséletet.
Szó sincs arról, hogy sajnálnám a pénzt, de egyszerűen nem telik rá.
Mit tegyek? Kérjek apámtól pénzt? Vagy mondjam meg a barátomnak, hogy 50 ezer forinttal bele kell szállnia?
én 30/N, ő 34/F
Kamu ez, kamu ez bizony. Mert nem létezik, hogy ilyen ordenáré ostoba, buta nőszemély létezik és megtalálja a tökéletesen hozzá illő, kihasználó, lealázó tirpákot.
De hogy ebben még apád is partner, na olyan már tényleg nincs a földtekén, mert ha igen akkor indítom a napalmot.
Tudod mit? HA igaz a kérdés, menj csak hozzá, élj mellette ameddig bírja a tárcád(mert fél éve megbeszéltétek hogy megkér ergo alsó hangon fél éve volt arra, hogy spóroljon rá, de nem sikerült, magyarán vagy durván csóró aki szereti más f***ával verni a csalánt, vagy büdös neki a munka és még mindig szereti máséval verni), mert ezt az embert te fogod eltartani.
Azért egy szívességet tegyetek meg. Esküvő előtt köttessétek el magatokat. Igen, mindketten. Mert sem ilyen suttyóváriból, sem ilyen tömhető, buta libából nem kell több a világra.
tényleg nehéz elhinni,hogy ez igaz legyen.
ha mégis,akkor kérdező szerintem hagyd ott ezt a srácot.ha ez tényleg így történt,ahogy leírtad,akkor a házasságotok alatt 100%,hogy ki fog használni és kb elvárja,hogy eltartsd. ha neked nem futja,akkor meg a szüleidtől várja majd a segítséget.
amúgy ha tényleg megtörtént ez,akkor miért nem a saját családjától kér segítséget kifizetni a gyűrűt? miért neked és a te apukádnak kéne fizetni?
de egyébként eleget elmond ez a pénzkezelési kultújáról.én menekülnék. messze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!