Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom kifizetni a jegygyűrűt az esküvőig?
A barátom, akivel két éve együtt vagyunk, tegnap este megkérte a kezem.
Előre megbeszéltük, hogy ne vegyen drága gyűrűt, mivel nem lesz pénzem kifizetni, erre beállított egy 180 ezres (!) gyűrűvel, mondván, hogy egy ilyen szép nő nem hordhat valami olcsó bizsut... én olyan 25-30-at szántam volna rá eredetileg. Most mozgósíthatom a tartalékaimat, de így is csak 130 ezret tudtam előkaparni, az esküvőt pedig szeptember végén tartjuk. Nem akarom rögtön adóssággal kezdeni a házaséletet.
Szó sincs arról, hogy sajnálnám a pénzt, de egyszerűen nem telik rá.
Mit tegyek? Kérjek apámtól pénzt? Vagy mondjam meg a barátomnak, hogy 50 ezer forinttal bele kell szállnia?
én 30/N, ő 34/F
Ezt én sem értem...miért te fizeted ki a gyűrűt, ha ő vette neked, mert ezzel akarta megkérni a kezed?
Amúgy mondd meg, hogy ez neked sok, vigyétek vissza, és választasz egy olcsóbbat.
Na ne... Az a minimum, ha neked kell kifizetni, akkor te döntöd el az árkategóriát, nem pedig csak ő kitalálja, hogy ilyen drágát vesz, úgysem neki kell kifizetni. Álljon már meg a menet.
Mert oké, hogy nem kell mindent a férfinek venni, és ti ebben kiegyeztetek, de ez így nem járja. Ha közös kassza, közös döntés, ha nincs és te fizeted, akkor a tied.
Én visszavitetném vele zokszó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!