Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, fiúk, pasik és férfiak! Nektek nem lenne égő az ismerősök előtt, ha a barátnőd kéri meg a te kezedet?
Igen, egy mai kérdés ihlette, csak úgy elgondolkodtam.
A párom kb. belehalna a szégyenbe, a haverjai meg körberöhögnék, hogy ha kiderülne, hogy én kértem meg az ők ezét, nő létemre.
A tesóinktól is jönne a cikizés, hogy én leszek a vőlegény és a ő menyasszony, meg hogy hogy fog állni rajta a fátyol. Jól ismerem őket.
Szóval a kérdés: egy férfinek nem ciki az, ha a barátnője kéri meg a kezét, és nem fordítva?
Most induljunk ki abból, hogy nem titokban történik, és tudnak is róla, arra nem ér hivatkozni, hogy nem tudná senki.
Vérciki mindkét félnek. De inkàbb úgy mondanàm, hogy megalàzó. Ès nem màsok véleménye miatt. Sajàt maguk miatt.
Vannak dolgok amiket egy férfinak kell megtenni, ha annak érzi magàt. A lànykérés pont ilyen.
Ez nem egyenlő azzal, hogy a nőnek kuss a neve, vagy hogy nincs beleszólàsa., de ennyire ne forduljanak màr meg a szerepek. Ha a nő kèri meg a férfit, a következő az lesz, hogy majd a csaj fogja dugni a pasit felcsatolhatóval, egyenjogúsàg címén. Nem hinném, hogy sok heteroszexuàlis férfinak tetszene ez.
ha csak a nő veti fel,hogy összekéne házasodni,azzal nincs baj. de ilyen igazi letérdelős kérés nekem elég furcsa lenne(hogyha a nő térdelne le gyűrűvel). hiába egyenjogúság, nem ezt szoktuk meg szerintem.
+nekem eléggé kétségbeesett húzásnak tűnne a nő részéről.
nyilván egy felnőtt férfit nem az kéne ,hogy érdekeljen,hogy jajj mit szólnak a haverok. de azért neki csak szar érzés lenne,főleg,hogyha ő már eltervezte a lánykérést erre a lány belerondít azzal,hogy ő kéri meg. fura helyzet.
én nem tennék ilyet,max akkor ,hogyha tudnám,hogy a barátomnak ezzel semmi baja nincs. de még szerintem akkor sem. fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!