Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év együttélés kettesben neked elég lenne ahhoz, hogy megkérd a barátnőd kezét?
Figyelt kérdés
Annyi idő szerintem elég ahhoz, hogy kiismerd a másikat, és eldöntsd, hogy akarod-e vagy sem...2016. jún. 24. 01:39
1/17 CptTomato válasza:
Nem feltétlen... életkor , életkörülmények, és élet előzmények is befolyásolják ezt.
Arról nem is beszélve hogy egyáltalán a céljaim közt van-e hogy házasodnék egyáltalán.
2/17 A kérdező kommentje:
Direkt nem konkretizáltam a kérdést. :)) De ha fent tudnak tartani egy lakást ketten akkor már nem tizenévesekről van szó.
2016. jún. 24. 01:42
3/17 anonim válasza:
Ez tényleg sok mindentől függ.
Viszont ha mindkét fél házasságpárti, nem túl fiatalok, van pénz egy gyűrűre, akkor szerintem ideális.
4/17 CptTomato válasza:
az hogy nem 10en évesekről van szó az nem jelent semmit, van aki 40 évesen is korainak tartja van aki 18évesen is késeinek, plusz mint már említettem nem mindenki akar házasodni.
5/17 anonim válasza:
Nem, mivel nem akarok megházasodni. Láttam sok régóta házasságban élőnél, hogy simán gondolt egyet az egyik fél és vége volt az egésznek. Olyan lányt pedig nem láttam, akiben maximálisan megbíznék és azt tudnám mondani, hogy mellette tényleg biztonságban mehetne az eljegyzés és a többi. Pont azért, mert kevesebb, mint 3 év alatt is eléggé kilehetett őket ismerni.
6/17 anonim válasza:
Jelen pillanatban nem tudom elképzelni azt, hogy elvegyek egy nőt. Nem miattam. Sajnos nem ebből a századból való vagyok, még ha fizikai testem ide is köt. Tudod, ha én elvennék valakit, akkor a legnagyobb bajban is elvárnám, hogy fogjuk egymás kezét, és ne hordjunk össze kígyót-békát a másikra. Na ez a mai nők 90%-ban nincs meg, 10% meg foglalt vagy más miatt esélytelen. De nyitott vagyok ettől függetlenül arra, hogy bármikor mákom lehet. :]
7/17 anonim válasza:
Volt olyan kapcsolatom aminel ket ev jaras es harmadik ev osszekoltozes utan kiderult,hogy mennyire nem illunk egymashoz.Aztan masik kapcsolatnal fel ev jaras utan osszekoltoztunk es mar 5eve tart. Szerintem 3ev boven eleg.Ha tudtok egyutt elni es eddigsem voltak olyan nagy gondok,valamint a problemakat amik felmerultek sikerult mindig megoldani es persze szetetitek egymast, akkor siman :)
8/17 anonim válasza:
2-3 év tényleges együttélés és függetlenség után igen, megkérném.
9/17 anonim válasza:
Ha eléggé kiismerném a társam, akkor igen. Ennyi idő után simán.
Persze annak is érvényesülnie kell, hogy 95%-ban minden klappoljon.
10/17 anonim válasza:
Két év ismerettség, másfél év együttélés után kérte meg a kezem a párom. Szerintem elég hogy kiismerd, amennyire feltétlenül szükséges. Ennyi idő alatt már láttad a rossz oldalát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!