Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, fiúk, pasik és férfiak! Nektek nem lenne égő az ismerősök előtt, ha a barátnőd kéri meg a te kezedet?
Igen, egy mai kérdés ihlette, csak úgy elgondolkodtam.
A párom kb. belehalna a szégyenbe, a haverjai meg körberöhögnék, hogy ha kiderülne, hogy én kértem meg az ők ezét, nő létemre.
A tesóinktól is jönne a cikizés, hogy én leszek a vőlegény és a ő menyasszony, meg hogy hogy fog állni rajta a fátyol. Jól ismerem őket.
Szóval a kérdés: egy férfinek nem ciki az, ha a barátnője kéri meg a kezét, és nem fordítva?
Most induljunk ki abból, hogy nem titokban történik, és tudnak is róla, arra nem ér hivatkozni, hogy nem tudná senki.
hát kövezzetek meg a nagy egyenjogúságban, de szerintem elég ciki lenne számomra...
23F
#6-os válaszolóval értek egyet, én is ezt akartam írni. Ki nem szarja le, hogy az ismerősök mit gondolnak? :D
Egyébként én lány vagyok, és sosem volt tervben nálam, hogy én kérjem meg a párom kezét, de ha férfi lennék, azt hiszem, inkább örülnék, hogy a barátnőm a társadalmi normák ellenére meg mert lépni egy ilyet (ergo elég fontos vagyok a számára). Várom a lepontozást.
Nem annyira új dolog ez, csak mostanában nagyobb a füstje.
Nagyszüleim anno eljegyzés helyett csak megbeszélték, hogy össze fognak házasodni - nagyim javaslatára.
Volt a faluban egy vénasszony, aki haláláig ezzel cukkolta őket, hogy valójában nem a nagyapám kérte meg nagyanyámat, hanem fordítva, ő kérte férjül.
Nagyapám sosem aggódott, hogy úristen, mit szólnak - pedig falun nagyobb a pletyka.
Haláláig köztiszteletben álló ember volt, senki nem tartotta róla, hogy nem elég férfias. Sőt, sokat dicsérték azért, hogy a felesége erős akaratú nő.
Ma meg ciki a pasinak, ha a nő is szól valamit...
(Félreértés nem essék, én speciel nem kérném meg a párom kezét, más a mentalitásom. De ettől még nem hinném, hogy ördögtől való.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!