Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelt kérdés

Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.

Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?

2016. aug. 23. 14:38
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Az emlékezetes helyet már sikerült megtalálnom. :)

Nagyon sokan írtátok hogy nem tetszik alapból ez a gyűrű (ugye ez subjektív), de az ár felől nézve úgy érzem hogy igazatok lehet. Pont ezért is írtam ki a kérdést.

2016. aug. 24. 10:32
 32/36 anonim ***** válasza:
Uhh.. ez tulsok. Mindennap hordana azzal szamolj, h beleakad mindenbe stb. Nem egyszeru
2016. aug. 25. 12:35
 33/36 anonim ***** válasza:
55%
Hát pénztárcája válogatja, szerintem iszonyat sok... és ahogy előttem is írták, nem merném hordani. Sztem lemásoltatnám, a másolatot hordanám, ezt meg betenném otthon a fiókba, nehogy valami baja legyen... xD
2016. aug. 25. 17:52
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sok pénz, de hát jegygyűrűről van szó, és az drága. Amúgy helyes gyűrű, igazán ízléses. Nem érdemes olyasmin spórolni, amit életed szerelme egész életében viselni fog.

2016. aug. 28. 11:12
 35/36 anonim ***** válasza:
51%
szerintem sok érte,nem örülnék neki,hogyha a párom ennyit kiadna érte. én max 50-100 ezret tudok elképzelni,de ez már a felső határ.
2016. aug. 30. 14:43
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem simán túlárazott, anyagár+munkadíj ennek reálisan kb a 20%-a. De érdeklődj ékszerésznél, sokan hajlandóak neked megcsinálni azt amit elképzelsz.
2016. szept. 2. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!