Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok ez egy gyűrűért?
Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.
Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?
az a 14 karátos aranyötvözet inkább negatívum, mint pozitívum. Amúgy a pártízezres gyűrűk sem tömeggyártottak.
De ha rám hallgatsz, és tényleg igazán rongyrázó akarsz lenni, akkor megcsináltatod ugyanezt a gyűrűt máshol hatszázért, és te lehetsz a király!
fél évet ki**nál egy sz@ros jegygyűrűre az életedből? Te meg vagy normális.
Bár megnézném az arcod, mikor a feleséged közli, hogy véletlen lement a lefolyón a gyűrű.
Ha tudnád hogy mennyi ilyen nagyobb tételem van itthon amire fél/egy évet spóroltam és fele annyi örömöt sem nyújtott mint annak a gondolata hogy elveszem a páromat. De köszönöm a bizalmat :D
Meg engem az fogott meg ebben hogy nem "kerek" nem ér össze a két vége, és nem sok ilyet találtam eddig
16-osnak: Köszönjük szépen így előre is. :)
Igazából nem élünk nagy lábon, és nem is keresünk annyit mint pl ti és én úgy fogalmaznék hogy egy táskáért én (sem a párom) nem adna ki 100e forintot, de A táskáért már igen. Meg egy picit ez rám jobban jellemző, én beérem a hétköznapi dolgokkal "átlag alatt is" de ha kell valami akkor abból olyat veszek ami a lehető legjobb számomra és így elég nagy az eltérés a dolgok között.
Ne haragudj, de nagyon ócskának tűnik ez a gyűrű. Ha valakin meglátnám, akkor 1. meg se mondanám, h ennyire drága (nem mintha ezt kellene sugallnia), 2. fene gondolná, h ez eljegyzési gyűrű.. :/
Miért nem valami másban gondolkodsz? Mondjuk barátnődnek tuti tetszik az ilyen? Nem szokta anno mutogatni, h milyen stílusúak tetszenek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!