Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelt kérdés

Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.

Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?

2016. aug. 23. 14:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne neten nézz, menj el és nézd meg élőben!
2016. aug. 23. 14:51
 12/36 anonim ***** válasza:

az a 14 karátos aranyötvözet inkább negatívum, mint pozitívum. Amúgy a pártízezres gyűrűk sem tömeggyártottak.

De ha rám hallgatsz, és tényleg igazán rongyrázó akarsz lenni, akkor megcsináltatod ugyanezt a gyűrűt máshol hatszázért, és te lehetsz a király!

2016. aug. 23. 14:53
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik ez a gyűrű egyáltalán...
2016. aug. 23. 14:59
 14/36 anonim ***** válasza:

fél évet ki**nál egy sz@ros jegygyűrűre az életedből? Te meg vagy normális.

Bár megnézném az arcod, mikor a feleséged közli, hogy véletlen lement a lefolyón a gyűrű.

2016. aug. 23. 15:01
 15/36 A kérdező kommentje:

Ha tudnád hogy mennyi ilyen nagyobb tételem van itthon amire fél/egy évet spóroltam és fele annyi örömöt sem nyújtott mint annak a gondolata hogy elveszem a páromat. De köszönöm a bizalmat :D

Meg engem az fogott meg ebben hogy nem "kerek" nem ér össze a két vége, és nem sok ilyet találtam eddig

2016. aug. 23. 15:05
 16/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom milyen "elvárásai" vannak a barátnődnek, de én soha nem adnék ennyit gyűrűért és nem is szívesen viselnék ilyen drága ékszert. Mondjuk mi nem is keresünk annyit,párom kb. 250et, én kevesebbet. De ha ti amúgy is nagyobb lábon éltek, akkor ok. Ezt igy nehéz meghatározni. Az én gyűrűm 35 volt, és a két karika is "csak" 108e. Egyébként nekem nem tetszik a képen lévő gyűrű, nagyon nem az én világom.
2016. aug. 23. 15:08
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. A barátnőd ízlését te ismered, ahogy azt is hogy hogy viszonyul ehhez. Valaki 100 e forintot költ táskára ha megteheti. Ha a barátnőd is ilyen akkor valószínűleg örülni fog. Egyébként sok boldogságot.
2016. aug. 23. 15:13
 18/36 A kérdező kommentje:

16-osnak: Köszönjük szépen így előre is. :)

Igazából nem élünk nagy lábon, és nem is keresünk annyit mint pl ti és én úgy fogalmaznék hogy egy táskáért én (sem a párom) nem adna ki 100e forintot, de A táskáért már igen. Meg egy picit ez rám jobban jellemző, én beérem a hétköznapi dolgokkal "átlag alatt is" de ha kell valami akkor abból olyat veszek ami a lehető legjobb számomra és így elég nagy az eltérés a dolgok között.

2016. aug. 23. 15:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nagyon ócskának tűnik ez a gyűrű. Ha valakin meglátnám, akkor 1. meg se mondanám, h ennyire drága (nem mintha ezt kellene sugallnia), 2. fene gondolná, h ez eljegyzési gyűrű.. :/

Miért nem valami másban gondolkodsz? Mondjuk barátnődnek tuti tetszik az ilyen? Nem szokta anno mutogatni, h milyen stílusúak tetszenek neki?

2016. aug. 23. 15:22
 20/36 anonim ***** válasza:
Ha fél évet kell rá spórolnod, akkor sok. És annyira nem is néz ki jól.
2016. aug. 23. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!