Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelt kérdés

Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.

Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?

2016. aug. 23. 14:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

[link]

Az eljegyzési gyűrűk között a 2. oldalon, fentről a 8. gyűrűt mondanám ha ennyi az anyagi keretem és különlegeset szeretnék

2016. aug. 23. 15:42
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy meg minden,de ha az én vőlegényem hónapokig kuporgatott volna egy gyűrűre,biztos nem bántanám meg,de ha tudnám,hogy ennyibe került jószívvel nem is hordanám. Akkor meg ugye minek!

Szóval a barátnőd milyen típus?? Szereti a rongyrázást, akkor hajrá!

2016. aug. 23. 15:48
 23/36 A kérdező kommentje:

Igazából megvallva, nem hord ékszert és ennek egy nagyon egyszerű oka van. Nem bírja a bőre a mindenféle fémeket.

A szülei egészen sokáig nem engedhettek meg maguknak nemesfémből készült ékszereket és mivel az ő bőre nagyon hevesen reagál (láttam már, tényleg csúnya lesz) a nem ezüst/arany stb fémekre így nem hordott semmit.

Így viszonylag iszonyat nehéz behatárolni hogy konkrétan mi tetszik neki.

2016. aug. 23. 15:56
 24/36 anonim ***** válasza:
16. Vagyok. Kapisgálom mit akarsz mondani. Azt hiszem nekem a 200 e a lélektani határ amit még mernék hordani ☺
2016. aug. 23. 16:40
 25/36 anonim ***** válasza:
Csak később vettem észre a gyűrű fantázianevét, első látásra azt hittem, egy kobrát ábrázol. Éppen írni is akartam, hogy rossz ómen eljegyzési gyűrűnek mérgeskígyó formájút venni. Kálának szép, de mi kerül ezen ennyibe? 400000-ből gyémántot is vehetnél, az legalább tartós. Egyéb kövek a mindennapi viselésben csúnyán meg tudnak kopni és még cserélni sem mindig lehet őket.
2016. aug. 23. 16:53
 26/36 anonim ***** válasza:
A te pénztárcádhoz mérten neked kell tudnod, sok-e. Nekem nem az, másnak lehet, hogy 3 havi keresete...
2016. aug. 23. 18:54
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sok ezért a gyűrűért,ha fél évig kell rá spórolnod.Ráadásul nem is szép,szerintem.Én elég ékszermániás vagyok,de 400000-ft os gyűrűt nem nagyon mernék hordani pedig megtehetném.Nem az a lényeg hogy mennyibe került.
2016. aug. 23. 19:18
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de ez egyéni preferencia. De nehogy fél évig kuporgass rà! Ezte a pènzt simàn közös hàzba/élményekbe lehet tenni. Én amúgy sem èreznèm jòl magam egy ilyen értékű gyűrűvel. És nem azért, mert nem engedhetjük meg magunknak.
2016. aug. 23. 20:17
 29/36 anonim ***** válasza:

Ez ha 5000-be kerülne sem venném meg... De a barátnődnek kell, hogy tetsszen.

Egyébként én nem szívesen hordanék 400 ezres ékszert.

2016. aug. 23. 21:57
 30/36 anonim ***** válasza:

Olcsóbb gyűrűk között is találhatsz szebbet.

A pénz többi részéből meg elvihetnéd valami szép helyre és ott kéred meg a kezét. :)

A gyűrűt bármikor elveszítheti véletlenül, vagy épp azért nem hordaná, mert ilyen drága, de az eljegyzés egy különleges helyen egy életre szóló emlék lehet neki!

2016. aug. 23. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!