Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok ez egy gyűrűért?
Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.
Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?
Az eljegyzési gyűrűk között a 2. oldalon, fentről a 8. gyűrűt mondanám ha ennyi az anyagi keretem és különlegeset szeretnék
Aranyos vagy meg minden,de ha az én vőlegényem hónapokig kuporgatott volna egy gyűrűre,biztos nem bántanám meg,de ha tudnám,hogy ennyibe került jószívvel nem is hordanám. Akkor meg ugye minek!
Szóval a barátnőd milyen típus?? Szereti a rongyrázást, akkor hajrá!
Igazából megvallva, nem hord ékszert és ennek egy nagyon egyszerű oka van. Nem bírja a bőre a mindenféle fémeket.
A szülei egészen sokáig nem engedhettek meg maguknak nemesfémből készült ékszereket és mivel az ő bőre nagyon hevesen reagál (láttam már, tényleg csúnya lesz) a nem ezüst/arany stb fémekre így nem hordott semmit.
Így viszonylag iszonyat nehéz behatárolni hogy konkrétan mi tetszik neki.
Ez ha 5000-be kerülne sem venném meg... De a barátnődnek kell, hogy tetsszen.
Egyébként én nem szívesen hordanék 400 ezres ékszert.
Olcsóbb gyűrűk között is találhatsz szebbet.
A pénz többi részéből meg elvihetnéd valami szép helyre és ott kéred meg a kezét. :)
A gyűrűt bármikor elveszítheti véletlenül, vagy épp azért nem hordaná, mert ilyen drága, de az eljegyzés egy különleges helyen egy életre szóló emlék lehet neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!