Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy normalis?
Megmutatta milyen gyurut nezett ki nekem..
Eljegyzesi. Persze nemtudom mikor akarja es hol stb. De egy eve tema nalunk az eljegyzes.
De igyis romantikus lesz? Hogy megmutatta a gyurut?
Nem furcsa?
2eve vagyunk egyutt.
22N
Biztosra akar menni vagy egyelőre puhatolózik az ízlésed miatt hogy mi tetszik egyáltalán. Ha már a helyszín megvan akkor akkora meglepődés nem lesz, hisz beszéltek róla stb. :) A szándék és a boldogság a lényeg! Bár hidd el meg fogsz lepődni ha előáll vele. Persze nem úgy hogy úristen egyáltalán el akar venni, nem gondolta volna :D hanem egy jó érzés lesz hogy igen! tudtam hogy eljön és eljött.
Olyat akar ami tetszik neked. Tesóm teljesen meglepit kapott, nagy is lett nagyon rá :D de előtte a férje mindig megállította ékszerüzlet előtt hogy na milyen tetszik. A barátnőmék pedig együtt vették meg, nem volt meglepetés, mert megbeszélt volt de boldogok.
Mi mindig beszéltünk róla, kérte hogy mutassak olyat, aztán meglepi a gyűrű lett és nem az amire rámutattam persze egy évvel korábban, de olyan ami tetszett és az a fazon, a támpont megvolt így. Én is tudtam hogy lesz, hisz már megbeszéltük hogy hány ember, hol, melyik évszak, de azért meglepődtem és boldog voltam :)
Nagyon orulok a valaszodnak.
Orom volt olvasni. Kedves vagy h megirtad. Halas vagyok!:)
Alig varom "A" napot.
Szerintem se furcsa, az én környezetemben ahány lánykérés volt, mind más volt. volt aki elvitte egy közös kedvenc helyre a lányt, és ott kérte meg diplomaosztó után, tisztára mint a filmekben, volt aki vacsorát főzött, de volt olyan is, hogy éppen felkeltek reggel és hót kócosan smink nélkül a lányt megkérdezte, igent mondott, mikor összeszedték magukat meg mentek együtt gyűrűt venni. Engem párom úgymond hagyományosan kért meg, szülőkkel eljött, először szüleimet kérdezte, majd engem.
Szerintem mindegy, hogyan, mert már a kérdés önmagában komoly szándékról árulkodik, ami lehet mézes-mázas vagy egyszerű keretben, az mindenhogy romantikus :)
Nagyon szepen leirtad.
Koszonom szepen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!