Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagalnatok ha a parotok igy kerne meg a kezeteket?
Figyelt kérdés
8 eve vagyunk egyutt. Neki volt mar egy hazassaga, monda is hogy tobbet nem szeretne hazasodni. En mondtam, hogy en se ragaszkodok a hazassaghoz, de ha valaki egyszer megkeri a kezem azt a Balaton felett szeretnem holegballonba. Lehet hulyesegnek hanzik, de ezt csak azert irom mielott valaki azt irna biztos nem volt semmi otlete. Szoval szulinapom volt, meg elotte 2 nappal kerdezte, hogy mit szeretnek, mert semmi otlete nincs. Aztan a szulinapomon kint szerelt a garazsba. Jott be ebedelni es ugy ahogy volt koszosan odaallt elem, hogy leszek-e a felesege. Hat kopni nyelni nem tudtam, de nem az oromtol...nem tudtam hova tenni a szitut. Par nap mulva kiderult, hogy az egyik jo baratja is most kerte meg a parja kezet. Teljesen ugy jott le a dolog mintha nem tudna mit vegyen es csak ezert vett gyurut. Nem vagyok anyagias, de gondoltam ha mar ilyenre szanja magat kicsit kreativabb. A gyuru is inkabb hagyjuk...
hát én se tudnék így örülni neki. Visszaadnám a gyűrűt és azt mondanám, akkor kérje meg a kezem, ha a közeljövőben esküvőt is tervez.
2016. jún. 26. 09:26
12/19 anonim válasza:
Hát, hogy valaki azért kérjen meg, mert nincs más ötlete, de házassági szándék nincs mögötte... Itt már nem is a romantikus lánykérés a hiba. Visszaadnám a gyűrűt és azon is elgondolkodnék, hogy össze akarom-e kötni az életem egy ilyen alakkal, aki a jövőben is így intézi majd a dolgokat.
2016. jún. 26. 11:25
13/19 anonim válasza:
Itt azzal van baj hogy nincs házassági szándék mögötte! Visszaadnám és megmondanám hogy akkor kérjen meg ha komolyan is gondolja és 1-2éven belül esküszünk is!
A leánykérés módja amúgy nem érdekelne, a szándék számít! Na nálatok ez volt a gond.
2016. jún. 26. 15:16
14/19 anonim válasza:
Istenem mekkora gondok. Nekem idén párom a főzdefeszten egy pohár sör aljába tette a gyűrűt és így kért meg... nem a gyűrű és a hely a lyeg, hanem a gesztus.
2016. jún. 26. 15:18
15/19 anonim válasza:
A nem akar hàzasodni akkor nem volt értelme. Màsrészt ne az arany vagy dràga gyűrű legyen màr fontos, hanem a szàndék. Màr ha szereted....akkor nem azt kéne nézni milyen és sokba került- e. Mert ugye az arany nem olcsó.
2016. jún. 26. 16:27
16/19 anonim válasza:
#14 Ha nem tűnt volna fel, a Kérdező párja részéről semmiféle gesztus nem volt. Nem akar házasodni, nem volt ötlete a szülinapra, hát adott egy lánykérő ezüst gyűrűt. Még a gyűrűért sem volt hajlandó 100 méternél többet menni, hiszen az az üzlet ott volt a szomszédban.
Szóval ez nem lánykérés volt, hanem egy elbszott szülinapi ajándék.
2016. jún. 26. 19:37
17/19 anonim válasza:
Nekem inkább az lenne a problémám, hogy nincs szándék mögötte. Illetve úgy reagáltam volna, hogy hát pedig megbeszéltük, hogy lánykérésre nem kérek gyűrűt, hanem majd csak a karikagyűrű legyen... Engem nem zavar, ha csak úgy megkérdezi, de akkor tudjam, hogy van mögötte komoly szándék is, és nem csak azért mondja, mert más nem jutott eszébe és a haver is most nősült...
2016. jún. 27. 15:31
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg igenis fontos hogyan kér meg a párod.
Legfeljebb akkor cuki az ilyen fapados lánykérés, ha kitalált valami jót, de mondjuk nem bírt addig várni (mondjuk egy betervezett utazásig).
Tudom, hogy ez már túlzás, de mi eljegyeztük egymást a vőlegényemmel, de megmondtam neki, hogy szeretnék igazi lánykérést is, szép köves gyűrűvel (4000ft-ért lehet iszonyú szépeket kapni).
De hát itt nyilvánvalóan nem lánykérés volt, mert a lánykérés azt jelenti, hogy "el szeretnélek venni, kezdjük el az esküvő szervezését".
Megértelek, ha el vagy kenődve!! :((
2016. jún. 27. 16:55
19/19 anonim válasza:
Engem nyaralásunkor szülinapján másnaposan kérte meg a kezem!Bár nem tudom minek tette,mivel nem vagyunk házasság pártiak,no mindegy!
Megtette igent mondtan,és pont leszarom ki mit gondol erről..nem vágytam soha arra hogy ha valaki megkéri a kezem romantikus legyen,mert nem vagyok én romantikus alkat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!