Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy reagalnatok ha a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagalnatok ha a parotok igy kerne meg a kezeteket?

Figyelt kérdés
8 eve vagyunk egyutt. Neki volt mar egy hazassaga, monda is hogy tobbet nem szeretne hazasodni. En mondtam, hogy en se ragaszkodok a hazassaghoz, de ha valaki egyszer megkeri a kezem azt a Balaton felett szeretnem holegballonba. Lehet hulyesegnek hanzik, de ezt csak azert irom mielott valaki azt irna biztos nem volt semmi otlete. Szoval szulinapom volt, meg elotte 2 nappal kerdezte, hogy mit szeretnek, mert semmi otlete nincs. Aztan a szulinapomon kint szerelt a garazsba. Jott be ebedelni es ugy ahogy volt koszosan odaallt elem, hogy leszek-e a felesege. Hat kopni nyelni nem tudtam, de nem az oromtol...nem tudtam hova tenni a szitut. Par nap mulva kiderult, hogy az egyik jo baratja is most kerte meg a parja kezet. Teljesen ugy jott le a dolog mintha nem tudna mit vegyen es csak ezert vett gyurut. Nem vagyok anyagias, de gondoltam ha mar ilyenre szanja magat kicsit kreativabb. A gyuru is inkabb hagyjuk...
2016. jún. 25. 23:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Ne adj a külsőségekre.
2016. jún. 25. 23:19
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Amiért neked nem úgy tűnik, ő lehet minden szeretetével együtt kérte meg a kezed.

Amúgy meg nem mindenki olyan kreatív, és nem úgy gondolkozik, ahogyan te azt elvárod.

2016. jún. 25. 23:36
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az már bőven pozitív, hogy azt mondta nem szeretne megházasodni, de végül mégis úgy döntött, hogy feleségül szeretne venni. Nem mindenki olyan romantikus alkat. Lehet nem tudott mit kitalálni és azért a szülinapodon kérte meg a kezed, de szerintem ez nem jelenti azt, hogy kevésbé gondolná komolyan a dolgot.
2016. jún. 25. 23:44
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem adok a kulsosegre, de azert azt gondoltam ha egyszer egy ilyen nagy dologra raszanja magat azt szebbe, emlekezetesebbe teszi. Igy inkabb kicsit megalazva erztem magam, mert pont ott volt aposom is es o is megjegyezte, hogy azert egy tiszta gatyat felvehettel volna. A "lanykerest" ha nem is nezem, de legalabb egy nagyon alap, vekony arany gyurut vett volna, de nem... tudom hogy ez most igy anyagiasnak tunik, de nem vagyok az. Csak tudom, hogy megvehette volna, csak eppen az az uzlet ahol ezust ekszereket is arulnak itt van a kozelbe es gondolom az volt a legegyszerubb neki.
2016. jún. 25. 23:46
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Lnolni.Ennyi esze nem volt,hogy egy alapvető tiszteletet megadjon.Nem azért,mert nem intézett hőlégballont,de a minimum egy erdei séta lett volna,de még az is jobb ettől,ha egy jó szex után.Igénytelen a pasi és nem tud udvarolni.Ettől szerethet,de nagyon kiábrándító és arra gondolnék,hogy az élet más területein is ilyen.Nekem sem esett volna ez jól,meg szerintem szinte senkinek.
2016. jún. 25. 23:49
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem akar felesegul venni csak megkerte a kezem, de biztos vagyok benne hogy csak azert, mert epp mas otlete nem volt. Ha valaki el akar venni egy not azt gondolom nem elotte 1 nappal talalja ki es azert kicsit keszul ra meg ha nem is romantikus. Legalabb egy normalis ruha, egy vacsi, vagy 1 szal virag. Mondta is, hogy biztos jopar evig nem lesz eskuvo.
2016. jún. 25. 23:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ezt a pasit.Csak húzza az agyad meg igérget.
2016. jún. 26. 00:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ami azt illeti, én visszaadnám a gyűrűt neki és megmondanám, hogy akkor kérje meg a kezemet, ha komolyan gondolja. Vagy mondd meg neki, hogy ha már ilyen aranyosan megkérte a kezed, akkor össze is házasodhatnátok 1 hónap múlva, hiszen nyilván azért kérte meg a kezedet..
2016. jún. 26. 00:21
 9/19 anonim ***** válasza:
14%

Tulreagalod... inkabb orulhetnel, hogy megkerte a kezed. A lenyegen nem valtoztat az, mi volt rajta es mily modon tette meg.

Am meg nem hiszem, hogy ezt ez alatt az egy nap alatt szanta el magat, mert nem talalt jobb ajandekot, hisz mar nyolc eve vagytok egyutt

2016. jún. 26. 07:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is visszaadnám a gyűrűt és megmondanám, hogy akkor kérjen meg, ha el is akar venni.
2016. jún. 26. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!