Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez csak kifogás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak kifogás a barátom részéről?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, 7 hónapja összeköltöztünk. Úgy érzem nagyon jó a kapcsolatunk, vele szeretném leélni az életemet. Nem rég felhoztam neki, hogy nekem ez a "barát-barátnő" státusz elég kevés ennyi idő után, jó lenne, ha előrébb lépnénk és lehet nem volt helyes, de ràkérdeztem, hogy tervezi e, hogy eljegyez.Azt mondta már régóta, de nincs pénze normális gyűrűre.Nem állunk rosszul anyagilag, igaz félre se nagyon tudunk tenni, de aránylag jól élünk.Nekem semmi szükségem több százezres gyűrűre, egy 10 ezres ezüst is tökéletes lenne, de azt mondja neki fontos.

Azért gondolom, hogy ez csak kifogás, mert az előző barátnőjét egy év után kérte meg, elmondása szerint 3000 Ftos gyűrű volt..szóval, ha akkor nem számított most miért? Mondjuk az nem volt igazi eljegyezés, mert a lány meg sem kapta a gyűrűt, addigra szakítottak (szóval megvette aztán kidobta). Miért fogja a pénzre? Azt is mondta, hogy mivel közös kasszán vagyunk minden kiadást megbeszélünk és nem tudna vele meglepni, mert észre venném, ha annyi pénz eltünne.

Attól tartok nem is akar megkérni, pedig én már szeretném a vőlegényemnek nevezni.

23/L 26/F

2016. jún. 4. 20:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, ami késik nem múlik. Inkább arra gondolj, hogy téged sokkal többre tart, mint az előző barátnőjét és nem egy 3 ezres gyűrűvel szeretne eljegyezni.

Mi a párommal 5,5 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is élünk. Én is szeretném már, ha megkérne, meg is fog, de azt mondta, majd amikor kinn élünk Angliában... Na az még kb 2 év, mert még most kezdek tanulni mégegy szakmát..

2016. jún. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!