Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukhoz es lanyokhoz egyarant szol ez (? )
Fiuk ti, ha sokat emlegettétek a hâzassâgot, vagy utalgattatok lanykeresre, akkor komolyan gondoltâtok?
Lânyok , ha a pârotok sokat emlegette es utalgatott, akkor vegul tenyleg megkert?
Ertem.
En mar elvagyok jegyezve, csak hallom sokszor a baratnom pasijat h celozgat a csajszinak, de en nem latom h tul komolyan gondolja. Eleg sokat beszel mas nokrol es megnez minden jott ment csajt , meg sokszor elmegy horgaszni bulizni haverozni pl evfordulok helyett is.
Az én véleményem az, hogy egy egészséges kapcsolatban nincs emlegetés, utalgatás, hanem, mint 2 normális felnőtt ember megbeszélik a dolgot. Én már el vagyok jegyezve, de mi előtte beszéltünk erről a párommal, megbeszéltük, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, mik a terveink, stb. Azt nem tudtam, hogy pont mikor, melyik nap, melyik hónapban fog megkérni, de tisztában voltam vele, hogy mik a szándékai, mert MEGBESZÉLTÜK :)
Nekem kicsit gyerekesnek tűnik, hogyha a férfi elhint egy eljegyzéssel,házassággal kapcsolatos mondatot, akkor a lány már azonnal azt találgatja a barátnőjeivel, hogy "jajjj most lehet meg fog kérni???"
De ez csak az én véleményem... :-)
N
Ez igaz mert az en párom is néha ugratott de amellett kettesben megbeszéltük h ez nem csak ugratas valóban velem szeretne leélni az életem es reméli h en leszek a gyermekeinek az anyukája :) de csak magában az ugratasok viccelődesek tényleg nem jók .. Főleg a nőnek :(
Es sztem feleslegesen bolygat meg a férfi egy vizet ha nem gondolja komolyan
Előző párom is magától emlegette, hogy azt akarja, hogy én legyek a felesége, két közös gyereket akar és kiválasztotta a nevüket is. Minden babakocsi láttán, amit eltoltak mellettünk megjegyezte, hogy majd mi is így fogjuk tologatni a babánkat. Én meg mindig nyugtatgattam, hogy nyugi, az még arrébb van. Azt mondta akkor fog eljegyezni, ha már dolgozik egy ideje, hogy saját pénzből vehessen gyűrűt. 4 év után szakítottunk, mert megcsalt...
Jelenlegi párommal is megbeszéltük, hogy együtt képzeljük az életünket, és esküvőt is szeretnénk majd pár éven belül babát.
Most rám kell várni, hogy végre dolgozzak és ne nézzen ki úgy, minta egy mihaszna nőszemélyt akarna elvenni és a család se kapjon infarktust.
Minden eset mas
Viszont jobb h nem vett el az első es nem utána csalt meg :)
Igen, nem is bánom már. De azért furcsa, hogy magától ennyire el volt varázsolva a téma iránt, és állandóan felhozta és ígérgette, anélkül, hogy kértem volna, mégis őt vitte másfelé a vére.
Remélem a mostani már tényleg az Igazi. Bár azt mondta, hogy tavaly akart volna eljegyezni, de közbejöttek más dolgok, ami miatt nem lett volna jó az időzítés. Hát talán majd jövőre... :)
Az exem 3 hónap után kért meg, rengeteget beszélt ezekről a dolgokról, tervezgetett, elképzelt mindent helyettem is.
Miután megkért, még úgy volt, hogy 2-3 év után házasság, majd gyerekek, aztán picit később már azt mondta előbb legyen gyerek, és majd 10 év után elvesz. (Ebbe nem mentem volna bele semmiképp) Végül 10 hónap után én hagytam ott, mert megcsalt, aztán meg is ütött mikor szakítottam. (A pofont vissza is kapta).
4 évvel később jött a következő lánykérés, természetesen egy másik férfitól. Már a kapcsolat elején érdeklődött házasságpárti vagyok e, és beszélgettünk ezekről a dolgokról. 1 hónap kapcsolat után meg is kért. Együtt tervezgettük a jövőnket, mindig mindenről megkérdezte a véleményem.
1,5 év után házasodtunk. Addigra már fél éve együtt éltünk, mindketten dolgoztunk, és magunk fizettük az esküvőnket. Most 6 éve vagyunk együtt, 4,5 éve házasan és van 3 kutya is:) Szóval ő komolyan gondolta, az exem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!