Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?! Fiuk és lányok válaszát egyaránt várom!
Sokat beszéltünk már a párommal az eljegyzésről de ő vissza huzodobb együtt élünk és nagyon szeretjük egymás... julius 22.-én lesz az évfordulonk annyit gondolkodtam a megfelelő ajándékon majd bevillant ez az ötlet hisz annyiszor szóba került.. és megszeretném kérni a kezét (de Én ugye bár nő vagyok)...!
Szerintetek ez igy hogyan hatna vagy jo ötlet e?!
Bunko, lekezelő válaszoktól kíméljetek!!
A válaszaitokat előre is köszönöm!!
:)
Hány éve vagytok együtt? Mit beszéltetek az eljegyzésről, ő mikor szeretné? Hány évesek vagytok? Az, hogy beszéltetek róla, nem elég.. jelezte valaha, hogy ő készen állna már rá?
Egyébként nem biztos, hogy ez jó ötlet, főleg ha még visszahúzódó is, totálisan papucsnak érezheti magát, ha még a leánykérés sem marad meg számára a hagyományos férfi szerepekből. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen típusú férfi lelkesen mesélje a családnak/barátoknak/kollégáknak, hogy a barátnője kérte meg a kezét.
Nekem jobban tetszik ha ezt a férfi teszi.
Én nem kérném meg a kezét az biztos:D
Egészpontosan mire szeretnéd megkérni a kezét?
Ház körüli munkára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!