Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 20 és 21 évesek vagyunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 és 21 évesek vagyunk. Szerintetek korai lenne az eljegyzés?

Figyelt kérdés

20/N és 21/F.több mint 2 éve vagyunk együtt. én vagyok a nő. bevallom őszintén,hogy már vágynék legalább egy eljegyzésre. utána rá 1-2 évre meg esküvőre.

de a barátom szerint ez még korai .

nem is erőltetem tovább a témát, de kicsit bánt.

kicsit bennem van a félsz, hogy mi van, ha nem is akar később sem elvenni?

mert amikor beszélgettünk erről, nem mondott semmit,hogy hány év múlva tudná elképzelni.ez is aggaszt,hogy hány évet várjak, mire elhatározza magát? mi van, ha sosem akar majd megkérni?

én tényleg nem akarom kényszeríteni rá, magától kéne jönnie!

elég sok embert ismerek. van olyan a környezetemben, aki kevesebb ideje van együtt a párjával mint mi, de már házasok meg a baba is úton van... de több ismerősöm is már régen jegyben jár, pedig kevesebb ideje vannak együtt mint mi.

ti mit gondoltok? 20 és 21 évesen tényleg olyan korai az eljegyzés? hangsúlyozom mégegyszer,hogy az esküvőt eljegyzésre rá 1-2 évvel tartom ideálisnak. de még nagyon max 3 .

olyan ismerősöm is van, akik 5-6 éve együtt vannak és még mindig barát-barátnő státuszban vannak. nekem ez nagyon nem fekszik, nem szeretnék így járni.

amúgy nagyon szeretem a barátom és tényleg vele képzelném el a jövőm..

2016. ápr. 26. 12:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

autó van, ház nincs, én azt is házasságban vennék. biztosan nem fogok közös hitelt a nyakamba venni úgy,hogy még csak a barátom..

majd ha komolyak a szándékai és összeházasodunk, akkor lehet szó közös ingatlanról..

2016. ápr. 26. 13:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem közös ingatlanról beszéltem, hanem együttélésről. Együtt éltek?

2016. ápr. 26. 13:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként megjegyzem, szerintem a közös ingatlan sokkal nagyobb elköteleződés, mint a házasság..

Mi házasodni is fogunk 2 év múlva, ha befejeztem a sulit. Még meg sem kért, de már közös lakást veszünk. Én úgy gondolom, hogy ezzel épp eléggé jelezte a szándékát, hogy velem szeretné leélni az életét.

Arra meg van egy tippem, hogy amint meglesz a ház, beköltöztünk, berendezkedtünk, megkéri a kezemet. Nem vagyunk a hosszú jegyesség hívei, házasodni pedig a mesterdiplomám után tervezünk, tehát nem hiszem, hogy annyira aggódnom kéne.

Nem mellesleg mi már 2 éve együtt élünk.

Nulla együtt éléssel én sem vennék közös ingatlan. Most már nem árulunk zsákbamacskát.

2016. ápr. 26. 13:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyon ráértek. Én sem vagyok híve az évekig járogatásnak akkor ha már elmúltál 25. De ilyen fiatalon minek. Komolytalannak tartom az ilyen házasságokat. Igaz én is 18evesen jöttem össze a párommal aki azota a vőlegényem, nemsokára pedig a Férjem lesz de ennél korábban szerintem értelmetlen lett volna.
2016. ápr. 26. 14:03
 15/30 A kérdező kommentje:
14# téged hány évesen kértek meg? én is 17 voltam amikor összejöttünk
2016. ápr. 26. 14:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szándékosan nem reagálsz arra a kérdésre, hogy együtt éltek-e már?

Egyébként megjegyzem, amíg nem, addig teljesen felesleges a lánykérés. A helyedben inkább ezt szorgalmaznám.

2016. ápr. 26. 14:24
 17/30 anonim ***** válasza:
24%

Gyerekként összejöttél valakivel és te még mindig tanulsz, kvázi még mindig gyerek vagy 2 évig!

Először meg kéne tapasztalnod az életet. Legalább 5-6 év munkaviszony, elég spórolt pénz és néhány pasidnak sem ártana lenni házasság előtt, hogy 1)ki merd jelenteni hogy éltél, 2)elég tapasztaltan és felelősségteljesen tudj valakivel házasságra lépni.

Amit leírtál az alapján te sem vagy különb mint a családod többi tagja. Ez egyenes út a váláshoz!

Ráadásul alap dolgokban különböztök!

2016. ápr. 26. 15:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. 24 voltam mikor megkérte a kezem. Idén lesz az esküvőnk. Féreértes ne essék én már akkor sőt az elején éreztem hogy ő az igazi. De "gyerekfejjel" házasodni nem tűnt volna jó ötletnek, bár mi már akkor 5 éve együtt éltünk.
2016. ápr. 26. 15:49
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

20 és 21 évesen még ott van a tojáshéj a feneketeken, illetve a tiéden mindenképp, a barátod kicsit értelmesebbnek tűnik és megfontoltabbnak.

Mire akartok házasodni? Van rá pénzetek? Együtt éltek 1-2 éve? Önállóak vagytok? Dolgoztok? Magatokat tartjátok el?

Ha ezek bármelyikére is nem a válasz, akkor megint csak egy társadalmi nyomásra behülyült hisztis pi**csával van dolgunk.

Röhejes, hogy az a jó kapcsolat fokmérője-e, hogy az első tinibarátja megkéri-e a kezét csakmert a barcsinőcskéknek is megkérték, és ők is feltették fészbukra, neked meg nincs mit mutogatni.

Egy házasság ennél egy kicsit komolyabb döntés. Majd ha valamilyen értelmes indokot is fel tudsz hozni, azon kívül, hogy "mert másoknál is..", akkor lehet róla beszélni. Addig meg a te agyműködéseddel van a baj!

2016. ápr. 26. 20:02
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

együttéltek?

neked nincs még rendes melód. akkor ki fizeti a lagzit? anyu?

kb. első kapcsolatotok, nem biztos hogy örökké tart.

2016. ápr. 27. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!