Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Véletlen" nemet mondtam. Vajon van visszaút?
Olyan helyen, időben, és olyan események után történt meg a lánykérés, amelyre abszolút nem számítottam. Eleve szét vagyok csúszva, vizsgákra készülök, melógondok vannak.
Tul.képp sokkba kerültem, megijedtem, mert előzőleg még vitatkoztunk is pár perce. Nem tudtam hova tenni. Most meg verem a fejem a falba. Még arra SEM EMLÉKSZEM, hogy nemet mondtam, annyira voltam képben ott és akkor.
Egy atomtámadáson kevésbé lepődtem volna meg őszintén szólva. Egyébként sem szeretem a meglepetéseket (és ezt elvileg tudja is). Csak szerinte a lánykérés meglepetés.
Elcsesztem és most jogosan haragszik rám. Próbálom engesztelni és magyarázni, de nehezen megy. Ez volt vasárnap este, azóta fogom a fejem. Volt róla szó, hogy MAJD megkér, de nem gondoltam volna, hogy épp most jutott el idáig. Most pedig miattam minden összeomlott. Hoztam a formám. :/
3 éve lakunk együtt, én 26, ő 31.
Az, hogy pont egy olyan veszekedés után kérte meg a kezed ami a külföldi munkavállalásról szólt, nekem is úgy tűnik, hogy azért akart megkérni, hogy ezzel is marasztaljon. Mert mint a válaszokból is látható, vannak olyan lányok, akik mindent eldobnának egy gyűrűért. De te nem akarod a karriered feladni egy gyűrűért cserébe, amit én teljesen megértek, és ez egy nagyon rossz időzítés volt a lánykérésre. Én mondjuk nem mondtam volna rá nemet, csak megkértem volna, hogy erre a témára majd térjünk vissza, miután egyeztettük a jövőbeli terveinket, mert addig amíg arról vitázunk, hogy külföld vagy nem, addig nincs semmi értelme az eljegyzésnek. Mert ez így zsarolás... olyan elveszlek feleségül, de akkor nem mész te ki sehova hatást kelti, és ha ilyen helyzetben igent mondasz, akkor meg jöhet azzal, hogy de hát ha ő ezt megtette érted, akkor te sem hagyhatod itt és mehetsz külföldre.
Szóval nem tudom azóta hogy áll a helyzet, de ha nem tudtok abban a kérdésben dűlőre jutni, hogy kimentek-e, vagy maradtok, akkor egyébként sincs hosszú jövője a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!