Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy mondjam emg a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam emg a szüleimnek h a párommal el akarjuk jegyezni egymást?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, 23 éves vagyok és idén végzek a főiskolán, szeretne eljegyezni de anyukám nehezen fogadja el h felnőttem és nem éppen kezel felnőttként. Szeretem a páromat és szeretném megtartani igazi családi körben az eljegyzést, h mondjam el ezt anyukámnak?
2010. ápr. 3. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Álljatok anyud elé mindketten,és ne Te,hanem a barátod mondja el a szándékát.Anyukádnak is meg kell értenie,hogy felnőtt vagy,és el kell,hogy engedje a kezed.Sok sikert!
2010. ápr. 3. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:

hát nálunk is kb igy volt,aztán mégis anyum hamarabb tudta mint én :)

Párom mikor megvette a gyűrűt,akkor megmutatta anyumnak (persze anyum meg h nem lesz e ez korai? párom meg mondta,h nem :)

Aztán megkérte a kezem és utána elmentünk a szüleimhez és megkérte a kezem az apumtól is. Aztán nagy összeborulás volt. Anyum is beletörődött és örült a boldogságunknak :)

2010. ápr. 3. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Látom, nem csak az én anyám ilyen :). Mondjuk nálunk nem mostanában lesz eljegyzés, mert csak most kezdtem az egyetemet, de ő sem képes elfogadni, hogy nem kell engem mindenben irányítani. Ha anyukád problémás eset, mindenképp legyetek higgadtak, ha nem akarja egyből elfogadni, és próbáljátok meggyőzni, hogy elég régen vagytok már együtt egy ilyen lépéshez. :) Egyébként nem értem sokszor a szülőket. Az enyéim 23-24 évesen házasodtak össze, két évnyi ismertség után, ebből egy évet külön kellett tölteniük... és még ők kritizálnak minket? XD Na, minden esetre sok sikert!
2010. ápr. 3. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
szia! az szerintem jó ötlet lenne, ha mondjuk egy családi vacsoránál ahol csak négyen vagytok a pároddal és a szüleiddel, és a párod feláll hogy valamit szeretne mondani.. és akkor ott kérné meg a kezedet a szüleid előtt! ;) ez nagyon romantikus szerintem, és a szülők se akadhatnak ki, sőt, örülni fognak ennek! ;) sok sikert!
2010. ápr. 3. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
kérjen meg a szüleidtől pl. egy vacsora keretében, apudnak vigyen egy bort, anyudnak egy csokrot, meg persze neked is mondjuk egy szál virágot.
2010. ápr. 13. 07:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megvolt az eljegyzés,csodálatos volt:)Nagyon boldog vagyok!:):):)
2010. máj. 22. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!A boldogság maradjon veled örökre!
2010. máj. 22. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok! ;) hogyan történt meg végül a bejelentés? :)
2010. máj. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!