Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelt kérdés

Kérdezte a párom, hogy van-e olyan eljegyzési gyűrű ami tetszik nekem. Elég gyakran nézegetek ékszerbolt kirakatot, mert hazafele úton van egy pár. Megláttam egy gyönyörű gyűrűt, de 37 ezerbe kerülne. Megkérdeztem páromat, lehetne-e azt. Azt a választ kaptam, hogy túl sokra vágyó vagyok..

Nem is értem, akkor minek kérdezte meg.

Ti hogy éltétek volna ezt meg? Kerültetek ti is ilyen helyzetbe az eljegyzéssel kapcsolatban?

2016. márc. 13. 13:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, nem érzed ezt kicsit szánalmasnak? 20 ezer forinton hisztizni egy olyan ékszerért, amit életed végéig viselnél? Te veszed meg magadnak...?

Komolyan ehhez az emberhez akarsz hozzámenni?

Ilyen szánalomraméltó dolgot rég hallottam...

2016. márc. 19. 20:30
 32/35 anonim ***** válasza:
77%

"megveszem inkább magamnak"

De most csak gyűrűt nézegettek, vagy már megkérte a kezed is?

Azt sem értem, miért akarnád magadnak megvenni az eljegyzési gyűrűt.

2016. márc. 19. 22:01
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Ő kérdezte, hogy melyik tetszik neked. És lássuk be 37 E nem egy egetverő összeg, ha látja a többi ékszer árát.
2016. márc. 27. 18:23
 34/35 anonim ***** válasza:
Ööö... és akkor mennyiért akar neked gyűrűt venni? 5 E Ft, bizsu?
2016. márc. 27. 18:26
 35/35 anonim ***** válasza:
54%

eléggé fillérbaszó lehet,hogyha 20 ezret is sajnál az eljegyzési gyűrűre.

ne haragudj hogy ezt mondom, de én hozzá sem mennék. majd ha a közös gyereketekkel leszel otthon 3 évig, akkor meg sajnálni fogja tőled a fodrászt meg az alapvető kozmetikai cuccokat,ruhákat.. majd meglátod.

legalábbis én nem nézek ki belőle mást a leírtak alapján.

20 ezerért egy eljegyzési gyűrű az olcsó kategóriába esik . nyilván nem ezen múlik a boldog házasság, de szerintem ez rossz előjel,hogy ennyit is sajnál rá kiadni.

2016. márc. 29. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!