Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelt kérdés

Kérdezte a párom, hogy van-e olyan eljegyzési gyűrű ami tetszik nekem. Elég gyakran nézegetek ékszerbolt kirakatot, mert hazafele úton van egy pár. Megláttam egy gyönyörű gyűrűt, de 37 ezerbe kerülne. Megkérdeztem páromat, lehetne-e azt. Azt a választ kaptam, hogy túl sokra vágyó vagyok..

Nem is értem, akkor minek kérdezte meg.

Ti hogy éltétek volna ezt meg? Kerültetek ti is ilyen helyzetbe az eljegyzéssel kapcsolatban?

2016. márc. 13. 13:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem 37 ezer nem olyan óriási összeg a mai világban. Főleg, ha azt nézzük, hogy egy gyűrű általában ennél csak drágább szokott lenni.
2016. márc. 13. 14:01
 2/35 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gyémántot és semmi flancot, csicsát, ez egy aránylak szolod gyűrű.bevállalnám, hogy fizetek is bele, de félek megsértődne. Egyformán keresünk, mielőtt valaki megkérdezné.
2016. márc. 13. 14:03
 3/35 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagy nagyravágyó szerintem, elképzelhető, hogy csak nem tudta hogyan lereagálni, vagy ő valami ezüstre gondolt.

A probléma itt abban lakozik, hogy ő azt gondolom rákérdezett neked milyenek tetszenek, erre te konkrét példát hoztál egy konkrét boltból, konkrét példával és konkrét árral. Ez azért egy kicsit sokkoló lehet, elveszik az egésznek a varázsa.

A gyűrű azért legyen már valamilyen szinten meglepi és lehessen benne a férfi ízlése is, ne csak a nőjé.

Engem az végképp kiakasztana, ha megmondanád, hogy beleadsz az árába, pedig én nő vagyok.

2016. márc. 13. 14:09
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem pont az! Hiszen tudom, hogy nagyon kelendőek a gyűrűk. De az olyanok tetszenek. Nem is mertem neki mondani, hogy beleszállok:(
2016. márc. 13. 14:11
 5/35 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem gondolom, hogy nagyra vágyó lennél. Azt könnyebben el tudom képzelni, higy párod direkt szólt így oda, ahogy a korábbi válaszoló is mondta, a konkrét példa miatt. Figyelemelterelés, felesleges dráma, aztán megkapod a gyűrűt, amit akartál, és egyáltalán nem számítottál rá :) Legalábbis én biztos ezt csinálnám, ha pasi lennék, és barátnőm ezt csinálta volna. Drukkolok, hogy emögött is ilyesmi legyen :)
2016. márc. 13. 14:13
 6/35 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit tényleg lehangoló, ha egy nő konkrétan megmutatja, melyik gyűrűt szeretné, de ez orvosolható azzal, hogy a férfi utána olyan lánykéréssel készül, aminél maga a szituáció ejti ámulatba a nőt, nem pedig a gyűrű. A gyűrű csak egy tárgy, egy jelkép, de a körítés a lényeg.
2016. márc. 13. 14:13
 7/35 jocika147 ***** válasza:
93%
Az igen. Jo irigy egy ember lehet. 37 ezret sajnal egy gyűrűert? Meg bunkó paraszt is pluszba. Akkor mit akar az ujjadra húzni?200ftosat biztos
2016. márc. 13. 14:14
 8/35 anonim ***** válasza:
90%

Szabad tudni, hogy kb mennyit kerestek?

Egyébként szerintem meg "smucig". Ennyi igazán nem sok egy gyűrűért, szépen lassan össze is lehet gyűjtögetni rá pl.

Nem tudom mit tehetnél, szerintem az ő részéről volt ez "bunkóság", hogy így reagált. Minek kérdezi meg, ha "nem bírja elviselni" a választ?

2016. márc. 13. 14:15
 9/35 A kérdező kommentje:
Ketten összesen 200 at Keresünk. és nem nem azt kértem, hogy egyik napról a másikra máris vegye meg:)
2016. márc. 13. 14:17
 10/35 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi fazon amit néztem.

2016. márc. 13. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!