Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelt kérdés

Kérdezte a párom, hogy van-e olyan eljegyzési gyűrű ami tetszik nekem. Elég gyakran nézegetek ékszerbolt kirakatot, mert hazafele úton van egy pár. Megláttam egy gyönyörű gyűrűt, de 37 ezerbe kerülne. Megkérdeztem páromat, lehetne-e azt. Azt a választ kaptam, hogy túl sokra vágyó vagyok..

Nem is értem, akkor minek kérdezte meg.

Ti hogy éltétek volna ezt meg? Kerültetek ti is ilyen helyzetbe az eljegyzéssel kapcsolatban?

2016. márc. 13. 13:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
59%

ha milliós gyémánt kéne minimál béres fizuból akkor lennél az.

ez kb aprópénz egy gyűrűért, főleg hogy meddig hordanád, stb.

2016. márc. 16. 13:48
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

Ez annyira nem jó jel, nem az összeg a lényeg, hanem, hogy kicsinyes és ilyet mondott,ennyit se akar érted félretenni, sőt, túl sokra vágyó vagy ettől, mert gondolom nem azonnal akarod. :\ Ezt a gyűrű jó esetben életed végéig viseled.

Az én párom, amikor nézelődtünk rámutattam egyre, ami tetszett, 34e volt és rávágta, hogy nem, ez eljegyzés, nem egy sima, ajándék gyűrű, egy értékes gyűrűvel teszi, mert sokkal többet érek neki, mindig a kezemen lesz, gyűjt rá.

2016. márc. 16. 21:31
 23/35 anonim ***** válasza:
13%
Nem kicsinyes. Szerintem kicsit sok. Ráadásul magának is kell, hogy vegyen. Én nem dijazom, ha az eljegyzés meg az esküvő egy vagyonba kerül. Nem ettől lesz tartós vagy rövid életű a házasság.
2016. márc. 19. 12:50
 24/35 A kérdező kommentje:
A karikagyűrűt együtt vennénk.
2016. márc. 19. 13:25
 25/35 anonim ***** válasza:
Nézz körül neten, hol lehet olcsóbban venni olyat, ami tényleg tetszik.
2016. márc. 19. 13:49
 26/35 A kérdező kommentje:
22 ért már tláltam, de neki ez is sok... megveszem inkább magamnak..:D
2016. márc. 19. 14:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor magadnak. Én inkább nem is akarok már mert nincs kedvem hallgatni hogy az is pénzbe kerül.
2016. márc. 19. 14:59
 28/35 A kérdező kommentje:
Mit nem szeretnél?
2016. márc. 19. 15:54
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Gyűrűt.
2016. márc. 19. 18:27
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
MÁr annak is örülök ha elvesz, ahogy megígérte.
2016. márc. 19. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!