Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokra vágyom? Jogos volt?

Figyelt kérdés

Kérdezte a párom, hogy van-e olyan eljegyzési gyűrű ami tetszik nekem. Elég gyakran nézegetek ékszerbolt kirakatot, mert hazafele úton van egy pár. Megláttam egy gyönyörű gyűrűt, de 37 ezerbe kerülne. Megkérdeztem páromat, lehetne-e azt. Azt a választ kaptam, hogy túl sokra vágyó vagyok..

Nem is értem, akkor minek kérdezte meg.

Ti hogy éltétek volna ezt meg? Kerültetek ti is ilyen helyzetbe az eljegyzéssel kapcsolatban?

2016. márc. 13. 13:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, ő valami olcsóbbra gondolt, de azért az arany ékszereknek megvan az áruk. Különben ez szép fazon.
2016. márc. 13. 14:30
 12/35 A kérdező kommentje:
Veheti használtan is úgyse tudom meg
2016. márc. 13. 14:31
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Fehéraranyban nekem jobban tetszene, nem rajongok a rendes aranyért. De ízlések és pofonok. Ez egyáltalán nem egy bevállalhatatlan gyűrű, főleg ha csak pár hónap múlva lenne mondjuk eljegyzés.
2016. márc. 13. 14:32
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

37 ezer nagyon alacsony ar egy gyuruert, nem igazan ertem, hogy miert mondott nemet, de ez igy hihetetlenul smucig dolog a reszerol. Ha nem akar sokat kolteni, akkor ne kerdezze meg es lepjen meg, ha viszont megkerdezi akkor vegye meg azt amelyiket szeretned:-))

Mondjuk en utalom az ekszereket, az aranyat pedig vegkepp. Az elso hazassagomnal ezust gyurum volt, azt is csak reggel hordtam amikor kileptem a hazbol, es utana akkor vettem vissza amikor hazaertem mert engem irrital ha van rajtam barmilyen ekszer.

Ettol fuggetlenul gyonyoru gyuru kollekciom van, feher arany a zome, mert elotte mar jetszer kertek meg a kezemet. Aztan van meg gravirozott pecsetgyurum is anyuektol, aztan valami iszonyat nehez arany nyaklanc Nofretiti arcaval es sorolhatnam...de ezeket en mind kaptam a volt pasiktol ill a szuleimtol.

A jelenlegi ferjemmel Harbo gyurunk volt az eskuvon amit meg is ettunk, amin az anyosom halalosan kiakadt:-)))

El nem tudom kepzelni h ekszert hordjak, de neked sok sikert biztos megveszi, ha meg megsem akkor kerd meg a szuleidet h vegyek meg:-)

2016. márc. 13. 14:42
 15/35 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, ez nagyon aranyos hogy megettétek:) Sajnos csak anyukám él, és vele nincsen j kapcsolatom, szerintem az esküvőre sem fog eljönnni.:(

Nem is a gyűrű lesz a lényeg, de azét ha már megkérdezte, hasonlíthatna mjd rá:)

2016. márc. 13. 14:46
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy már megvette a gyűrűt, és valami teljesen más stílusút vett. Vagy az is lehet, hogy csak figyelemelterelés volt.
2016. márc. 13. 14:55
 17/35 A kérdező kommentje:
Ezt a figyelemelterelés szót nem tudom jelen környezetben értelmezni.
2016. márc. 13. 14:56
 18/35 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is smucig.

Persze amennyit kerestek abból nem igazán lehet emberhez méltó szinten megélni, így érthető valamilyen szinten.

De egy eljegyzési gyűrű egy életre szól, így ehhez képest ez igen alacsony ár. A fazon is szolíd, elegáns.

2016. márc. 13. 18:29
 19/35 anonim ***** válasza:
86%
Fogalmazhatott volna finomabban is, hogy pl. szerinte ennyi pénz sok egy ékszerért. Így egy kicsit bunkó válasz volt, de gondolom ez nem tűnt fel neki...
2016. márc. 13. 19:30
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem szokott neki feltűnni ha bunkó.:(
2016. márc. 13. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!