Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még most is a menyasszonyának tekintenétek magatokat, és hordanátok a gyűrűt?
Figyelt kérdés
Sok éve vagyunk már együtt, volt eljegyzés is, de nem olyan régen egy nagy vita miatt, amit úgy tűnt nem tudunk megoldani, szétmentünk egy időre. De azóta megbeszéltük, újra együtt vagyunk, össze is költöztünk. Olyan kínos, amikor kérdezik, hogy ő a vőlegényed, nem? Hát nem tudom, úgy gondolom, annak már vége, és tiszta lapot kellene kezdenünk, és újra eljegyzést tartani és idővel házasság. Ti hogyan gondolkodnátok?
26 N
2016. febr. 18. 13:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem te itt most meg is válaszoltad a saját kérdésed. Ha úgy érzed, hogy most az lenne a legjobb ha tiszta lappal kezdenétek, akkor tegyél úgy. Egyébként én nem tudom, hordanám-e a gyűrűt. Ha csak egy max pár napig tartó vita lett volna, akkor egyértelműen igen, de hosszabb külön töltött idő után már nem biztos, és feltételezem nálatok is ez volt a helyzet. Mondjuk az más kérdés, hogy én valószínűleg azzal, hogy szétmentünk, egyúttal vissza is adtam volna neki a gyűrűt.
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolnám, hogy ezt tőle kellene megkérdezni, nem a gyk-s trolloktól.
3/4 anonim válasza:
Ha nem az eljegyzés miatt volt a vita,akkor felesleges újra eljegyzést tartani vagy újra megkéretni magad,hiába kezdtetek új lappal.Ha ilyen eset volt,hogy ő nem is akart igazán megkérni,akkor csináljátok újra,ha most valóban akarjátok.
4/4 anonim válasza:
Én úgy, hogy szakítanék azzal, akitől ezt nem merem megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!