Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti abban az esetben is maskent tekintenetek egy olyan lanyra, aki elozoleg bevallotta, hogy tetszetek neki, ha nektek nem tetszik a csaj?
Ugyanugy tekintek a lányra mint azelőtt mikor még nem mondta, hogy tetszem neki!
Egy különbséggel, hogy tartok egy bizonyos távolságot és hideg leszek vele, nehogy félreértsen és azt higgye h bejön nekem...
Nem érdekel, hogy mit mondott, jól esik és jó a tudat (csak akkor, ha nekem is tetszik ő), de ezek csak szavak. Ha a tettek szundikálnak és nem érzem, akkor mindegy mit mondd. Tehát nem érzem magam nyeregben, attól, hogy azt mondta tetszek neki. Ha mélyen érzek iránta, akkor hevesebben és komolyabbra fordítva a dolgot udvarolok neki tovább, mert mint mondtam a tettekben és az érzésekben hiszek. Ezt a tendenciát és nap, mint nap meghódítását a kapcsolat alatt is tartom. Bizalmatlan vagyok persze ha nem csak "tetszik", hanem esetleg belé is szerettem. Ezért kívánom több helyzetben, felfogásban és többször bizonyítékát szerezni, hogy viszonozza az érzéseimet. Vonzalom nélkül nem megy, de a tudat, hogy elveszíthetem, óvatosságra int.
Ha nem tetszik a lány, akinek én igen és ezt el is mondta nekem, azzal megbeszélem, hogy jól esik amit mondd (igazából hidegen hagy), de nem érzem a vonzalmat, amire alapozva ezt viszonozhatnám. Sanszos, hogy kerülném is a lányt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!