Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában kezd elterjedni, hogy a fiatalok még összeköltözés előtt eljegyzik egymást, mi a véleményetek erről?
Én is azzal értek egyet, hogy a járás időszaka után előbb költözzenek össze, aztán eljegyzés, házasság stb.
Amikor én gimis voltam az már több mint 10 éve volt az elsős gimiseknél volt aki el volt jegyezve. Szerintem totál feleslegesen. Mert hiszen fel sem fogták mi annak a gesztusnak a jelentősége. Szimplán csak divat volt. Vagy még mindig az. Fogalmam sincs...
Szimplán badarságnak tartom.
Mi mindennel "nagyon sokat" vártunk.
4 év után összeköltöztünk, 9 év után eljegyzés, 13 után házasság. Nem siettünk el semmit. :)
De ezek mi vagyunk.
"azért van ennyi válás mert a sok gyarló így gondolkodik"
Talán nézd meg, hogy azok közül, akik elválnak, hányan éltek együtt házasság előtt. Éppen az az érdekes, hogy a válások száma növekszik, holott előtte ma már szinte mindenki kipróbálja nemcsak a másikat, hanem sok másikat is.
Ritka az olyan, aki vár a házasságig, de aki ezt teszi, az nem a véletlennek a műve, hanem elvből/elkötelezettségből fakad. Én is ezen kisebbség táborát gyarapítom, mi vártunk a házasságig, mindketten szüzek voltunk. Az tény, hogy az együttélés más, mint mikor még külön van az ember, de szerintem a válás annak köszönhető, hogy nincs ott az elkötelezettség az emberekben, hanem úgy vannak vele, hogy ha vmi gond lesz, majd otthagyom és keresek mást. Mi úgy házasodtunk, hogy számunkra ez egy életre szóló elkötelezettséget jelent, és ha probléma van, akkor nem a kiutat keressük a kapcsolatból, hanem a probléma megoldását. Nálunk működik, évek múltán is tart a szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!