Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek eljegyezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eljegyezzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy nagyon regi szerelmem (1eve talaltunk jottunk ossze) es nagyon szeretjuk egymast. Joban rosszban kitartunk egymas mellett. En most kijottem Indiaba dolgozni 3honapra es majd aprilis vegen megyek haza Magyarorszagra. Azon gondolkoztam hogy eljegyeznem ha megyek haza. Szerintetek jo otlet lenne?

22/F , 19/L

2016. febr. 9. 03:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne ismeretlen emberek véleménye alapján döntsd el tetteid.
2016. febr. 9. 04:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Egy éves,ősrégi szerelem és jóban-rosszban együtt.:-D

Nem kell elsietni.

2016. febr. 9. 05:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Ja,ráérsz azzal az eljegyzéssel,nem sokat számít.

Mutasd ki a szereteted,hogy törődsz vele,az sokkal többet ér,mint egy gyűrű a kezén.

1 év,nem nagy idő,ismerjétek meg előbb egymást jobban,költözzetek össze,ha még nem tettétek meg.

2016. febr. 9. 05:50
 4/14 Költőnő? ***** válasza:
Felesleges még egyelőre
2016. febr. 9. 06:25
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Várd ki a végét.

Lehet azzal fogad, hogy nagy unalmában megcsalt 10 férfival és, hogy nem megy neki ez a távkapcsolat.

És különben is, 19 éves, 3-4 éven belül minimum 80% az esély arra, hogy szakítotok.

2016. febr. 9. 06:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven ráértek. Még fiatalok vagytok, ilyen korban még nem túl stabil alap egy egyéves kapcsolat.
2016. febr. 9. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Persze, miert ne? Az elet rovid, masrszt az eljegyzes nem jelent hazassagot viszont mindket felnek jolesik. Szoval hajra, biztos igent mond:-)
2016. febr. 9. 13:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Szerintem még várj vele, ne siesd el a dolgokat. Egyrészt mert fiatalok vagytok, másrészt pedig azért, mert még csak 1 éve jártok.

Kívánom, hogy járjatok még legalább 2-3 évig, és akkor már korban is helyben lesztek és akkora remélhetőleg már kiderül, hogy valóban összeilletek e vagy sem, jobban megismeritek egymást és kicsit leszáll a rózsaszín köd.

Egyébként is, ha valóban le akarod vele élni az életed, akkor ez a pár év nem számít!

Csak most még lehet butaságot csinálnál...

Kívánom, hogy minden jól alakuljon és sok boldogságot! :-)

2016. febr. 9. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tégy belátásod szerint! Ezt mindenki magában érzi...ha szeretnéd jegyezd el!

Nézd ennek még nincs semmilyen vonzata! Ha később szakítanátok, akkor sem bukik úgymond senki a dolgon...nincs még papír, meg vagyonmegosztás! :)

2016. febr. 9. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani... Egyrészt ez a te dolgod, másrészt semmit nem írsz a kapcsolatról konkrétabban. Az, hogy egy éve együtt vagytok picit kevés infó. Milyen a kapcsolatotok, mennyit vagytok együtt mondjuk heti szinten? Csak randizgattok, (találkozgattok), vagy sok napot töltötök együtt egyszerre, összefüggően?

Ha csak randizgattatok 1 évig, az kevés egy eljegyzéshez.

2016. febr. 9. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!