Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Sejtem az eljegyzést, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sejtem az eljegyzést, de lehet, csak félreértem?

Figyelt kérdés

A párommal közel 10 éve vagyunk együtt. Nem vagyunk házasok. Első éveinkben nekem az a kép alakult ki róla, hogy nem házasságpárti, 1-2szer erre utaló megjegyzést is tett. De ez nagyon rég volt. Az utóbbi pár hónapban viszont mintha az ellenkezőjét vettem volna észre. Mármint nem elkezdett a házasság témáról beszélni, hanem néha olyan kijelentéseket tesz, amiket nem értek. Célozgat valamire. Májusban nyaralni megyünk és pl. már kétszer mondta, hogy van egy titok, amiről én nem tudhatok. Persze, hogy egyből felütötte nálam a fejét az eljegyzés gondolata. Én szerettem volna mindig is hozzámenni, de mivel rajta ezt nem láttam, soha nem hoztam fel, nem akarom, hogy azért vegyen el, mert én mondtam. De most ezek a félmondatos megjegyzései...nem akarok elkezdeni ábrándozni, lehet csak szervez egy meglepit a nyaraláson belül én meg túlgondolom. :D De valahogy olyan furcsa nekem. Nem tudom. Szerintetek?:D

L

2016. jan. 13. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet, de az is lehet hogy csak egy sima mrglepire készül.

Azért fura, hogy ennyire nem beszéltetek erről 10 év alatt

2016. jan. 13. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"már kétszer mondta, hogy van egy titok, amiről én nem tudhatok"

Még az is lehet, hogy kellemetlen, negatív dolog az a titok és csak a bűntudat miatt mond ilyeneket. 10 év után eljegyzés... mások már felépítették a közös életüket ennyi idő alatt. Nem hiszem, hogy eljegyzésre készül, ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj. :/

2016. jan. 13. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Negatív dologtól egyáltalán nem tartok, ugyanis mikor ezt mondta nekem, mosolygott.:) A kapcsolatunk nagyon jó, így biztos vagyok benne, hogy nem valami rosszat titkol.

Ettől függetlenül nem élem magam bele semmibe. Ha csak egy tengerparti vacsorát szervez is nagyon boldog leszek!:)

2016. jan. 14. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Illetve nagyon fiatalon jöttünk össze, 18 évesen, még 27 évesek vagyunk, így teljesen időben vagyunk házasság terén is, ha arra kerülne sor, hiába már 10 éve vagyunk együtt.:)
2016. jan. 14. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy alakult?
2016. aug. 21. 00:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia!Eljegyzes történt!!!:)))
2016. aug. 21. 07:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratulalok! :) azert erdekel mert enis hasonlo esetben vagyok.. azt mondta mire bekoltozunk a kozos hazba anyuektol, gyuru lesz az ujjamon. Meg nincs. Adding 3hèt van még
2016. aug. 21. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!