Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kierőszakolják az eljegyzést és végre megtörténik eldicsérik mindenkinek mennyire meglepődtek?
A fültanúja voltam egy 1 éve együtt levő pár beszélgetésének.
Miszerint a lány közölte, (nagyon erőszakosan!), hogy a szeretetét kifejezhetné azzal, hogy végre vesz neki gyűrűt.
Számomra megdöbbentő volt... Komolyan ennek így kell működnie? Ráadásul olyan csúnyán mondta...
Ha pedig megkérik mindenkinek elújságolja, hogy "jajj de meglepődtem, menyasszony lettem"? :D
Vagy hogy működik ez utána?
Egyébként volt már egy srác akivel sikerült magát eljegyeztetnie.
Manapság már státusszimbólum a jegyesség? Vagy már én nem értem?
(Egyébként én is menyasszony vagyok, nem irigykedésből írom!)
Mondjuk nem tudhatod mennyi sz/*rt kellett elviselnie 1évig, lehet úgy gondolta ezek után megérdemli már a gyűrűt.
lol
Sajnos így mennek a dolgok.Kevés az olyan pasi,aki magától,tiszteletből és szerelemből,maga a házasságkötés céljából vesz gyűrűt, és nem pedig azért, hogy pár évig még csendben legyen a nője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!