Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan érjem el, hogy megkérje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy megkérje a kezem?

Figyelt kérdés

A lehető legfeltűnőtlenebb módon szeretném a tudatára adni a páromnak, hogy szeretném, ha megkérné a kezem.

Nem szeretném, hogy érezze, hogy célzok rá, vagy valami, csak szeretném elérni 1-2 cselekedettel vagy mondattal, hogy így döntsön.

Mivel valósíthatnám ezt meg?

Kérlek, adjatok pár tippet.

Férfiak, ti mikor kezditek azt érezni, hogy itt az idő?

Válaszokat köszönöm.

2015. nov. 18. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Én mikor már azt éreztem, hogy jó lenne, megkérdeztem, hogy ő körülbelül mikorra tervezne házasságot (azt már a kapcsolatunk 1. évében tisztáztuk, hogy valamikor a 20-as éveink végén szeretnénk házasságot, aztán gyerekeket). Akkor azt mondta, hogy akkor, ha majd mindketten végeztünk az egyetemmel. Végül onnantól még kb. 8 hónap volt, mire ténylegesen eljutott a gyűrűvásárlásigm és az eljegyzésig, de nem sürgettem, hiszen ezt neki is úgy kell éreznie. Ő már egyébként az eljegyzésünk előtt 4-5 hónappal akarta, de idő volt, mire sikerült mindent úgy alakítani, ahogy szerette volna.

Barátnőméknél szintén volt több, mint fél év onanntól, hogy megjött a vőlegényében az elhatározás, mert a gyűrűre félre kellett tennie, aztán csináltatta, így azt is ki akarta várni, és a közös nyaralásuk helyszínét akarta, így azt is meg kellett várnia.

Nálunk barátok esküvője kapcsán többször is szóbakerült a téma, pl. elmondtuk hogy egy adott esküvőn mi tetszett, mi nem. Ő konkrétan meg is kérdezte tőlem, hogy milyen esküvő tetszik nekem, én ezt a kérdést mondjuk fordítva nem akartam feltenni, nem akartam, hogy úgy érezze, hogy ráerőltetem.

2015. nov. 18. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom mennyire veszitek komolyan a kapcsolatot. Általánosságban lehet beszélgetni vele a témáról? Mit gondol a házasságról, ő szeretne-e ebben élni, vagy csak élettársat akar végleg.

Ezeket a kérdéseket nekem a férjem tette fel, a kapcsolatunk első heteiben, mert komolyan gondolta velem és kíváncsi volt mit gondolok ezekről a dolgokról. Szerintem te is megkérdezheted így. Ha elzárkózik, terel, akkor nem hinném, hogy el akar venni. Ha pedig házasság ellenes akkor vagy egyenesen megmondja, vagy hallgat róla, hátha még egy darabig nem nyaggatod, és addig sincs egyedül. Utóbbi esetben is szokott az a válasz jönni hogy majd:)

De azt sem tudni mióta vagytok együtt.

2015. nov. 18. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, miért nem lehet egyenes beszéddel megkérdezni? Állítólag a nőknek fontos az őszinteség, de itt az élő bizonyíték az ellenkezőjéről!
2015. nov. 21. 17:26
 14/14 Danca001 válasza:
0%
szép este mikor nincsen semmi dolgotok tegyél be valami jó filmet és mehet a seg*ből szájba verzió... egy igazi férfinak több se kell.
2019. júl. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!