Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megszeretném kérni barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuberáns kérdése:

Megszeretném kérni barátnőm kezéd! 17 évesek vagyunk nagyon korai lenne?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel lassan 3 éve együtt vagyunk, én úgy érzem vele szeretném le élni életem hátralevő részét. Viszont mind a ketten 17 évesek vagyunk . Ezalatt az idő alatt egyszer nem volt különválás, nagyobb veszekedés . Én úgy érzem itt az ideje !

De nem tudom, hogy a társadalom, hogy áll az ilyen dologhoz. Ehhez kérnem segítségeteket . Előre is köszönöm !

2015. nov. 1. 22:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé.
2015. nov. 1. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2015. nov. 1. 22:37
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
előbb ismerd meg milyen az élet amit le szeretnél vele élni....egyenlőre csak burokban vagy.....még nem kell magad fenntartásáért sem dolgozni, karriert, egzisztenciát építeni....azaz nem vagy tisztába a képességeiddel...és ugye jön a szemtelen feltételezés hogy vajon hány csajról fogod még ugyanezt gondolni....
2015. nov. 1. 22:38
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha kisebbségiek vagytok akkor simán jó.
2015. nov. 1. 22:45
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha úgy érzed kérd, én nem örülnék ha a gyerekem 17 évesen akarna férjez menni. Feltételezem elsők vagytok egymásnak, annak meg az esetek nagyon nagy százalékában vége lesz amint kinyílik a világ az egyetemmel/főiskolával.
2015. nov. 1. 22:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Kerdes, hogy tudode merre visz az elet. Ha kozos uton fogtok jarni es az mindketottoknek megfelel, akkor aldasom ratok...:)
2015. nov. 1. 22:53
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Eljegyezheted.A házasság meg majd később meglesz.

Azért a szüleitek tudjanak róla.

2015. nov. 1. 22:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Házasságot csak akkor szeretném mikor már meg van a teljes közös élethez az anyagi háttér ! Ezzel csak meg szeretném erősíteni szerelmünket, kapcsolatunkat :)
2015. nov. 1. 22:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy gyűrűtől lesz erősebb a kapcsolatotok. Majd néhány év együttélés után (gondolom nem laktok együtt) gondolkozzatok el rajta megint. Nem akarlak lelombozni, de szerintem majdnem minden ember ugyanezt érzi 17 éves korában -töredékük együtt is marad 20 felett is.
2015. nov. 2. 00:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Figy nem azt mondom, hogy nincs ismerősöm, aki ne a tizenévesen megismert párjával lenne huszonöt fölött, de kb 1-2 a számuk. A többiek mind 20-22 évesen lettek először igazán szerelmesek addig maximum a látszatát érezték, de nyilván nem tudták a különbséget.

Az a baj, hogy fiatal vagy, és számodra egy eljegyzés úgy tűnik megváltoztatja a dolgokat, pedig semmi különbség nem lesz, amíg nem kézzelfogható a házasság ideje, és amíg mostantól eljutsz az anyagi biztonságig az sok idő lesz. Hacsak a szüleid nem gazdagok.

Szerintem nyugodtan szeresd a barátnődet, de várd meg az egyetemet. Nem akarlak lelombozni de ki tudja fordítani magából az embereket, amikor először szabadulnak meg a szülői kéztől.

2015. nov. 2. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!