Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi ido egy eskuvo leszervezese mindennel egyutt?
Nekünk 2 nap volt. Egy nap, mikor meghoztuk a döntéseket és egy nap, amikor személyesen elmentünk és elintéztük a papírmunkát és foglalásokat. De ismerek olyan párt is, aki másfél éve szervezi. Sok mindentől függ, leginkább az igényektől, szerintem. Mi nem pörögtük túl, egyszerű, de szép esküvőnk volt, nem volt bazi nagy lakodalom.
2015. okt. 23. 10:28
2/12 A kérdező kommentje:
Videken?
Csak mert nem ertem hogy ismerosok hogy tudtak osszehazasodni a megismerkedesukre ra fel evvel. Videken. Azt hittem ez egy hosszabb folyamat es honapokat vesz igenybe. Nekik meg akkor koran el kellett magukat hatarozni.
Igen attól függ, hogy milyen esküvőt szeretnétek. Ha csak polgárit, akkor előtte minimum 30 nappal be kell jelentkezni és kész. Ha nagyobb lagzit szeretnétek és nem ragaszkodtok konkrét helyszínhez, vagy szolgáltatóhoz akkor 1-2 hónap is elég simán. 1 évvel előtte akkor kell elkezdeni ha konkrét helyet, szolgáltatót stb szeretnétek, mert azokat elkapkodják hamar, de mindig van aki 1 hónappal az esküvő előtt is ráér, szóval akkor is lehet találni valakit ha csak az a lényeg nektek, hogy meglegyen a dolog és nincsenek konkrét vágyak.
2015. okt. 23. 10:40
Hmm.. Pécsen volt az esküvőnk. Nekünk minden simán ment, nem volt fennakadás. Budapesten nem tudom, mi a helyzet, és mennyivel előbb kell elkezdeni készülni. Mi októberben jegyeztük el egymást, májusi esküvőnk volt, de tényleg nem sokkal előbb kezdtük el "szervezni". Vagyis beszéltük meg, mit is szeretnénk. Rákerestünk a neten egy-két dologra, telefonáltunk 1-2 kört és ennyi volt. A polgármesteri hivatalba, az étteremhez és a süteményeshez mentünk el személyesen, de ez nem vett igénybe sok időt, fél nap sem volt az egész.
2015. okt. 23. 10:40
Hát simán elég fél év is, ha találtak olyan szolgáltatót aki még nem volt foglalt és megfelelt nekik.
2015. okt. 23. 10:41
6/12 A kérdező kommentje:
De pont ez az hogy nem a megismerkedesuk utan egy nappal dontottek el hogy egybekelnek. De ha 1-2 honap is eleg akkir igy mar mas.
1-2 hónap is elég lehet, igen. Sok mindentől függ.
2015. okt. 23. 10:49
attól függ milyen szolgáltatókról van szó, mennyire népszerű, felkapott!
Mi pl.: ragaszkodtunk a helyszínhez, mivel külső helyszínes esküvőnk lesz, ill. ott lesz a vacsora is utána. Augusztusba mentünk el érdeklődni ill. lefoglalni a helyszínt. Májusi esküvőt szerettünk volna, de akkor már csak júliusra volt szabad hétvége!
2015. okt. 23. 11:12
Eljegyzestol szamitva kevesebb, mint 3 honappal kesobb mar hazasok voltunk, ebbol 3 het volt a bejelentkezesre valo varakozas, es ujabb ket nap, mire elfogadtak a 30 napos varakozasi idotol valo eltekinteshez szukseges kerelmunket.
Ez teljesen az egyeni igenyektol fugg, de 3-6 honap alatt siman meg lehet akarmilyet szervezni, csak rugalmasnak kell lenni a szolgaltatokkal, helyszinnel kapcsolatban, ha esetleg mar nincs az, amit az ember szeretne, es nem art figyelembe venni, hogy a meghivottak azert kapjak kezhez a meghivot legalabb 3 honappal a szertartas elott.
Nekunk a templomira volt 9 honapunk, hogy megszervezzunk mindent, olyan netto 3 honap kellett kb. ra.
2015. okt. 23. 11:16
Elég gyorsan lehet. Mondjuk én 3 hónapot rászánnék, hogy körül is tudjak nézni, de ha ez nem szempont, akkor 1 hónap is elég. Nálunk eljegyzés augusztusban volt, és április elején tartjuk. A nagy része már most meg van, úgy hogy kényelmesen csináltunk mindent. Kóstolgattunk, próbálgattunk, nézelődtünk.
2015. okt. 23. 12:08
Kapcsolódó kérdések: