Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek lanyok, ha a fiutok, akit mindennel jobban szerettek, lek#rvazna titetek?
Rájönnék, hogy ez a szerelem elég egyoldalú....
meg elküldeném az anyjába, ha már k#
Otthagynám.
(mondjuk kíváncsi lennék, mi a háttérsztori, mert azért oka szokott lenni, ha ilyet mondnak valakire...)
Nem tudja a problémáit megbeszélni, és a szókincse is egy értelmi fogyatékos szintjén mozog. Megadnám neki a legközelebbi Felnőttek Általános Iskolája címét és elbúcsúznék tőle.
Utána elgondolkodnék, hogy mit rontottam el. Egyrészt hogy hogyan is szedtem össze ezt az embert. Másrészt azon amiért lek#rvázott - már ha kiderült.
Veszekedtunk.. oka persze nem volt ra.
nem olyan vagyok.
aztmondta idegessegeben tette.
nem volt rá oka.
felpofoztam, de nem szakítottam vele akkor és ott
Aha, és mi lesz, ha legközelbb idegességében meg is üt? Ha ennyire nem tudja kontrollálni magát, és nem tudja kezelni a problémákat, könnyen előfordulhat.
Én tuti kihajítanám. Amúgy Te mit csináltál végül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!