Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondolnátok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok arról, ha a párotok megvette volna a gyűrűt, de nem adta még oda?

Figyelt kérdés

Az 1 éves évfordulóra vette meg, de mégsem adta ide, csak képeket mutatott róla. Tudta hogy számítok rá, és ezért nem adta ide, elmondása szerint. Én meg szeretném ha már ide adná, ha már megvette....

26/nő

33/férfi

2015. okt. 21. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ne kérdezgesd mindig.. Arra vár talán hogy kicsit elfeledkezz róla. Amikor megneszeltem hogy lánykérés van készülőben, minden nap vártam.. De ő nem vette meg előre.
2015. okt. 26. 02:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Pár napja már nem téma, de azért néha eszembe jut :) remélem hamarosan megkapom :)
2015. okt. 27. 15:36
 13/17 pityesz93 válasza:
100%
:D vegyél 1 et te is és mond meg h már nem is kell :DD van saját xdd
2015. nov. 5. 07:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha velem ezt játszaná elmondanám neki hova dugja a gyűrűjét. Nem egy kutya vagyok aki jutalmat kap ha jó volt. Ez lekezelő és nagyon kicsinyes viselkedés. Ha sokat ökörködne vissza is vihetné mert nekem nem kéne.
2015. nov. 7. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
#10 te is szanalmas vagy ha ennyi leiras alapjan eliteled :)
2015. nov. 17. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Vajon még várat azóta is?
2016. jan. 22. 17:06
 17/17 anonim válasza:

Jajj...én is jártam hasonló cipőben, én elvittem magammal és megvettem azt a gyűrűt amit választott. Vártam a megfelelő alkalmat, ő ezt tudta. Neki olyan az anyukája, hogy nem lehet kihagyni semmiből, szívem szerint a boltban ráhúztam volna az újjára,de mivel abból sértődés lett volna, így eltettük. Megbeszéltük, hogy ez a mi titkunk, persze szépen lassan a hátam mögött mindenkinek elmondta a családjában. A részletek aprózása nélkül aztán a megfelelő alkalom csak nem jött,és úgy éreztem nem is nagyon kapok segítséget, hogy ez eljöjjön. Végül behisztizett,hogy nem is akarom neki adni, meg döntsem el, hogy mit akarok stb...és teremtsek olyan körülményeket, hogy meg tudjam kérni a kezét. Nagy nehezen összejött egy nyugisabb pillanatban, olyan volt mint egy falhoz állítás...augusztus óta nem vagyunk együtt, elengedtem, hiába szeretem még a mai napig.

A lényeg, hogy megvette a gyűrűt, ez azt jelenti nyugodj meg, meg fogod kapni, vagyis azóta megkaptad.

2016. okt. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!