Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ez ne bántson? Szerintetek mi a "baj"?
A párommal 3 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk és most terhes vagyok tőle. (Terveztük is)
Az bánt,hogy a kezem nem kéri meg. Beszélgettünk már erről régebben és akkor mondta,hogy ő maradi és szeretne elvenni majd feleségül. Kicsivel utána még a terhesség előtt mondta,hogy majd szeretné megkérni a kezem ha több pénze lesz. Most már elég jól élünk, van pénzünk is, de mégsem kéri meg. Nem értem,hogy miért, de attól tartok,hogy nem szeret igazán... Vagy nem velem képzeli el az életét.
És mégis mit mondtam volna mikor mondta,hogy gyereket akar? Nem! Mert nem házasodtunk még össze.
Akkor csak kényszerből kérte volna meg a kezem. Vagy akkor se kéri meg és gyerek se lenne. Az mivel jobb?
6-os voltam: Ugye írtad, hogy majd elvesz, ha lesz pénz, de a gyereket meg bevállalja.
Egy gyerek felnevelése jóval több pénz, mint megtartani egy esküvőt.
Nem lehet, hogy neki nem fontos az esküvő, házasság, mert enélkül is szeretitek egymást?
Nem mindenki házasságpárti.
7-es tényleg nem mindenki házasságpárti, de a kérdező párja meg az. Legalábbis ezt állította magáról.
A kalkulációt meg nem értem, - főleg, hogy hogy kerül ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!