Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak, hogy ez ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ez ne bántson? Szerintetek mi a "baj"?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk és most terhes vagyok tőle. (Terveztük is)

Az bánt,hogy a kezem nem kéri meg. Beszélgettünk már erről régebben és akkor mondta,hogy ő maradi és szeretne elvenni majd feleségül. Kicsivel utána még a terhesség előtt mondta,hogy majd szeretné megkérni a kezem ha több pénze lesz. Most már elég jól élünk, van pénzünk is, de mégsem kéri meg. Nem értem,hogy miért, de attól tartok,hogy nem szeret igazán... Vagy nem velem képzeli el az életét.

2015. szept. 3. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
?? A terhesség tudtommal 9 hónapig eltart, még bőven megkérheti a kezed.
2015. szept. 3. 22:15
 2/9 Blade Bone ***** válasza:
Ne írd már le ilyen hamar, van még bőven időtök.
2015. szept. 3. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Elszúrtad a sorrendet,gyerek után nem igazán szokták megerőltetni magukat.Eljegyzés-esküvő-gyerek,ez lett volna a menet,sokkal jobb ez így mindenféle szempontból(jogilag,stb.).Mást nem tehetsz,maximum vársz.
2015. szept. 3. 22:19
 4/9 A kérdező kommentje:

És mégis mit mondtam volna mikor mondta,hogy gyereket akar? Nem! Mert nem házasodtunk még össze.

Akkor csak kényszerből kérte volna meg a kezem. Vagy akkor se kéri meg és gyerek se lenne. Az mivel jobb?

2015. szept. 3. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért kérne meg? Ha nem mondtad neki, hogy neked ez fontos, hogy ragaszkodsz a jogilag IS tiszta helyzethez, tehát a baba majd csak az esküvő után jöhet, akkor így utólag már biztosan nem kapod meg, amit szeretnél.
2015. szept. 3. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy magánvélemény lesz: DE házasság nélkül én senkinek sem szülnék gyereket. Ne akarjon majd később csak a gyerek miatt elvenni.
2015. szept. 4. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

6-os voltam: Ugye írtad, hogy majd elvesz, ha lesz pénz, de a gyereket meg bevállalja.

Egy gyerek felnevelése jóval több pénz, mint megtartani egy esküvőt.

Nem lehet, hogy neki nem fontos az esküvő, házasság, mert enélkül is szeretitek egymást?

Nem mindenki házasságpárti.

2015. szept. 4. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es tényleg nem mindenki házasságpárti, de a kérdező párja meg az. Legalábbis ezt állította magáról.

A kalkulációt meg nem értem, - főleg, hogy hogy kerül ide?

2015. szept. 4. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyi, nem kell ám hímes tojásként kezelni a férfiakat. Igenis, ha kell neki gyerek, akkor kelljen a házasság is. Nem árt ezt tudniuk, na persze, majd te szülsz, lekötöd magad egy életre, ő meg azt csinál amit akar, bármikor leléphet. Hogyne. Valamit azért vállaljon már be, ne csak a nők szívjanak már egyfolytában.
2015. szept. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!