Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú barátnak miért fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú barátnak miért fontos annyira, hogy ne bántson meg lelkileg?

Figyelt kérdés
Állandóan azzal jön,hogy nem akar megbántani lelkileg,mert akkor megharagszom rá,amit meg ő nem akar.Ki érti ezt meg?Mert ha rá kérdek miért foglalkozik a lelkemmel,akkor konkrét választ sosem kapok.
2014. jan. 1. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
ez minden embernek fontosnak kellene hogy legyen .xd
2014. jan. 1. 23:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó csak nekem meg fura,mert eddigi barátaim magyarán le sz*rták,hogy a lelkembe e taposnak vagy sem!
2014. jan. 1. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
talán mert szeret téted ?
2014. jan. 1. 23:22
 4/8 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Mert az ember jobb esetben törődik a barátaival.. Bár lehet, én gondolkozom rosszul.
2014. jan. 1. 23:23
 5/8 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele,hogy a barátok foglalkoznak egymás érzéseivel!de ennyire még velem sosem törődött senki
2014. jan. 1. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda egy tapló, hogy így törődik a lelkeddel. Én a helyedben már rég pofon vágtam volna egy ilyenért. Szerintem pont azért csinálja mert ezt akarja kiprovokálni ezzel az uszító, gyomorforgató viselkedéssel.
2014. jan. 1. 23:33
 7/8 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem,nem bunkóskodást!
2014. jan. 1. 23:35
 8/8 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Akkor eddig haverjaid voltak, nem barátaid. Vagy ő jobb barát. Örülj neki, értékeld, valószínűleg ő lesz melletted, amikor szükség lesz valakire.

De az is lehet, hogy szerelmes beléd, csak nem meri bevallani. De egyáltalán nem biztos.

2014. jan. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!