Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnénk, hogy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnénk, hogy a volt párom ne bántson minket?

Figyelt kérdés

Volt párom elég agresszív ember, bár engem sohasem bántott. Elegem lett abból, hogy mindenkibe beleköt, verekszik stb és elhagytam.

Most van egy új párom, de a volt pasim zaklat minket, hogy ránk gyújtja a házat ilyesmik. A rendőrség semmit nem tesz, az utcára sem merünk kilépni.

2013. dec. 3. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Van egy jó tanácsom. A volt barátod gyáva, a gyáva emberek verekszenek, mert félnek megküzdeni saját magukkal. Menekülnek saját maguk elől. Jobb lenne, ha a fejéhez vágnád, hogy jobb lenne ha nem lenne többet gyáva, és mutassa meg, hogy meg tud küzdeni saját magával. Ha zaklat titeket, mondd a szemébe, hogy: "ne menekülj saját magad elől! Félsz megküzdeni magaddal? Beszari alak." Tudja majd, hogy igazad van.
2013. dec. 3. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem mertek kilépni az utcára, akkor jobb ha elköltöztök.
2013. dec. 3. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Azért már nehogy ők alázkodjanak meg. El kell intézni a fenébe ne hogy már egy normális ember szívjon egy parasztért. Nem szabad futni az csak megerősíti benne, hogy igazam van én nyertem. Ha tényleg szeretett és téged akarna akkor nem lenne ilyen bunkó paraszt így soha nem kapna vissza. Volt bnőm új csávójának én is a betonba verném a fejét míg bírom mégse tenném soha azzal semmit nem érek el semmi értelme.
2013. dec. 3. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
A volt párodnak nincs családja? Lehet, hogy velük kéne beszélned, hogy ők is segítsenek megoldani a problémát. Nincs valami ilyesmi, hogy távoltartási végzés? Nem értek ehhez, de hallottam már ilyesmiről. Keress rá, táncsak fel lehet jelenteni az ilyen embert.
2013. dec. 3. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Amelyik kutya ugat az nem harap.

Azért fenyegetőzik, mert látja és élvezi, hogy hatással van rátok és féltek.

tojjatok a fejére, és éljetek boldogan! Ha annyira rátok akarná nyújtani a házat, akkor azt nem jelentené be előre rendszeresen, hanem fogná a benzint meg az öngyújtót, és alátok gyújtana.

Mondd meg neki, hogy ne fenyegessen többet, mert már így nevetséges, hogy hányszor fenyegetőzött, és csinált seg*et a szájából!

Ha látja, hogy eredménytelen, akkor felhagy vele.

2013. dec. 3. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Állj ki magadért. Így még szép, hogy nem száll le rólatok, mert látja, hogy féltek és így már nagy a szája. Én a párod helyében meglátogatnám pár erős férfi baráttal. Szerintem ennyitől simán elmegy a kedve. Főleg ha még te is beolvasol neki és megmutatod, hogy nem félsz.
2013. dec. 3. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Azert egy fenyegetözö agressziv embernek ilyen pszi szövegeket mondani, h gyáva vagy, kuzdj meg a problemaiddal, stb nagyon NAIV es hatastalan hozzáállás.
2013. dec. 3. 22:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek,olyanok,mint az állatok,mert,ha megérzik a félelmet akkor támadnak,és képesek a nőstényért,harcolni. Ne provokáld őt,ne bántsd meg szavaiddal,de ne félj tőle őrizd meg a hidegvéred,ugyanis ő az a férfi akivel együtt voltál,és mindig jusson eszedbe,hogy eleinte milyen jó volt vele. Adni kellene neki időt,hogy feldolgozza az egészet,és felfogja,hogy vége! Itt a jelenlegi párodnak kellene még fellépni,határozottan,ha nem sikerül,akkor ne csodálkozz,hogy verekedni fognak,de ez már rendőrségi ügy.
2013. dec. 4. 01:26
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

vedd fel velük a kapcsolatot:

[link]

sok ilyen esetet láttak már, értelmesebbet tudnak mondani, mint mi valószínűleg.alul vannak az elérhetőségek.

2013. dec. 4. 02:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Új párod rakja helyre (itt hasonlóan mint ő, verbális fenyegetésre gondolok, nem fizikaira) amikor nincsenek tanúk. Ezenkívül ne csak a rendőrségen tegyél feljelentést, hanem a gyermekvédelemnél is, hisz a gyerekeket is fenyegeti. Családsegítőben voltál már? Lehet ott is tudnak tenni vmit.
2013. dec. 4. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!