Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnénk, hogy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnénk, hogy a volt párom ne bántson minket?

Figyelt kérdés

Volt párom elég agresszív ember, bár engem sohasem bántott. Elegem lett abból, hogy mindenkibe beleköt, verekszik stb és elhagytam.

Most van egy új párom, de a volt pasim zaklat minket, hogy ránk gyújtja a házat ilyesmik. A rendőrség semmit nem tesz, az utcára sem merünk kilépni.

2013. dec. 3. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Äterzem a helyzeted.

Epp välofelben vagyok, a volt ferjem is agressziv, engem sem bäntott, mert 1 ev häzassäg utän lättam, hogy milyen is ö.Elhagytam. Viszont volt rä pelda, hogy poharat tört, rämzärta az ajtot, stb...

Mikor beadtam a väläst, rengeteget fenyegetözött. Eleinte feltem, de mär lepereg akärmit is mond.

Szerintem räjött, hogy nincs ertelme, mert ugysem kap vissza, tehät kicsit visszavett a lendületböl.

Ha foglalkoztok vele, nem fogja abbahagyni, mert lätja, hogy van ertelme.

Tävoltartäsi vegzesben ne is gondolkodj, anno en is kertem, de nem adtak, mert meg nem tett ellenem semmit. Lehet, megvärjäk mig kärt tesz bennem

2013. dec. 4. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyen emberek sokszor be is valtjak a fenyesgetesuket es gyilkossagra kepesek. Statisztika szerint legtöbb bantalmazott nö a valas/ szakitas utan lesz megölve, sokszor gyerekei szeme lattara.

Az ilyen fenyegeteseket nagyon komolyan kell venni.

Alt a szakitas langra lobbantja a gyilkolasi hajlamot.

2013. dec. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!