Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiteget a barátom?
Ô 20 éves én 22.
Még a kapcsolat elején megbeszéltük, hogy mindketten családot szeretnénk, de ô csak sok év múlva, én hamarosan. Így nem is nagyon terveztük együtt a jövônk. Össze akartam költözni vele, de ô kategórikusan elutasította. Kb amint feladtam, jött hogy próbáljuk meg az együttélést. A napokban pedig megjegyezte, hogy el tudna képzelni velem 1 kis családot, illetve szóba került, hogy elôbb utóbb kapok egy gyûrût. Direkt eltereltem a szót, mert nem akarok reménykedni.
Egyszerûen nem értem miért kezdett el hitegetni, mikor tudja mennyire vágyom az elkötelezôdésre és csak azért mondtam le róla, mert beleszerettem és fontosabb mint a vágyaim.
Nem tudom honnan veszed, hogy nem tudjuk mit akar a másik. Természetesen többször megbeszéltük.
Nem értem miért baj, ha a különbözô terveink ellenére együtt vagyunk, mert szeretjük a másikat.
Te írtál magatokról, abból jött ez le:
"nem is nagyon terveztük együtt a jövônk"
"Direkt eltereltem a szót",
"Egyszerûen nem értem miért kezdett el hitegetni"
A kiemelt kifejezés jelentése:
HITEGET szó jelentése
Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint HITEGET szó jelentése, értelmezése:
(hi-t-eg-et) áth. és gyak. m. hiteget-tem, ~tel, ~ett. Hamis igéretekkel, csalárdsággal valakit rászed, csábítgat, álreményekkel kecsegtet.
De hát nekem OK, szeressétek egymást!
Nem írtad, milyen régóta vagytok együtt, mert az sem mellékes. Azt mondtad, a kapcsolat elején beszéltétek meg, hogy te igen, ő nem. Azóta ez könnyedén változhatott.
Nálunk pl. párom közölte anno az elején, hogy soha nem vesz el, nem hülyült meg teljesen, neki ez nem kell, max gyerek jelenti neki a családot, ha muszáj. Megegyeztünk, hogy akkor hosszú távon nem egyeznek az elképzeléseink, mert én családot akarok nemsoká, aztán ennyiben maradtunk.
Kb fél év után ő maga vette elő, hogy talán egyszer a kedvemért naaagyon esetleg hajlandó meggondolni magát, és elvesz... (így hülyén hangzik leírva, de az volt a lényeg, hogy szeret annyira, hogy változzon a gondolkodása :D). Mostanra pedig ott tartunk, hogy még ő van kiakadva, hogy miért nem tervezem elég lelkesen a jövőnket, mert hozzád hasonlóan "visszafogtam magam".
Szóval, annyira akartam csak kilyukadni, hogy megeshet, hogy meggondolta magát. A pasiknál ez másképp megy. :) Nem kell rögtön hitegetésre gondolni.
Elejèn èn is igy voltam èn noszogattam ,hogy bárcsak jó lenne 2 ève után el is jegyzet tönkre is ment igy most 3 èv után megint vágyom rá ha pasi akkar valamit meg fogja tenni
Türelem rózsát terem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!