Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért hiteget a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiteget a barátom?

Figyelt kérdés

Ô 20 éves én 22.

Még a kapcsolat elején megbeszéltük, hogy mindketten családot szeretnénk, de ô csak sok év múlva, én hamarosan. Így nem is nagyon terveztük együtt a jövônk. Össze akartam költözni vele, de ô kategórikusan elutasította. Kb amint feladtam, jött hogy próbáljuk meg az együttélést. A napokban pedig megjegyezte, hogy el tudna képzelni velem 1 kis családot, illetve szóba került, hogy elôbb utóbb kapok egy gyûrût. Direkt eltereltem a szót, mert nem akarok reménykedni.

Egyszerûen nem értem miért kezdett el hitegetni, mikor tudja mennyire vágyom az elkötelezôdésre és csak azért mondtam le róla, mert beleszerettem és fontosabb mint a vágyaim.

2015. aug. 25. 12:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan veszed, hogy nem tudjuk mit akar a másik. Természetesen többször megbeszéltük.

Nem értem miért baj, ha a különbözô terveink ellenére együtt vagyunk, mert szeretjük a másikat.

2015. aug. 29. 01:31
 12/15 omba ***** válasza:

Te írtál magatokról, abból jött ez le:

"nem is nagyon terveztük együtt a jövônk"

"Direkt eltereltem a szót",

"Egyszerûen nem értem miért kezdett el hitegetni"

A kiemelt kifejezés jelentése:

HITEGET szó jelentése

Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint HITEGET szó jelentése, értelmezése:

(hi-t-eg-et) áth. és gyak. m. hiteget-tem, ~tel, ~ett. Hamis igéretekkel, csalárdsággal valakit rászed, csábítgat, álreményekkel kecsegtet.

De hát nekem OK, szeressétek egymást!

2015. aug. 29. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem írtad, milyen régóta vagytok együtt, mert az sem mellékes. Azt mondtad, a kapcsolat elején beszéltétek meg, hogy te igen, ő nem. Azóta ez könnyedén változhatott.

Nálunk pl. párom közölte anno az elején, hogy soha nem vesz el, nem hülyült meg teljesen, neki ez nem kell, max gyerek jelenti neki a családot, ha muszáj. Megegyeztünk, hogy akkor hosszú távon nem egyeznek az elképzeléseink, mert én családot akarok nemsoká, aztán ennyiben maradtunk.

Kb fél év után ő maga vette elő, hogy talán egyszer a kedvemért naaagyon esetleg hajlandó meggondolni magát, és elvesz... (így hülyén hangzik leírva, de az volt a lényeg, hogy szeret annyira, hogy változzon a gondolkodása :D). Mostanra pedig ott tartunk, hogy még ő van kiakadva, hogy miért nem tervezem elég lelkesen a jövőnket, mert hozzád hasonlóan "visszafogtam magam".

Szóval, annyira akartam csak kilyukadni, hogy megeshet, hogy meggondolta magát. A pasiknál ez másképp megy. :) Nem kell rögtön hitegetésre gondolni.

2015. szept. 4. 12:57
 14/15 anonim válasza:

Elejèn èn is igy voltam èn noszogattam ,hogy bárcsak jó lenne 2 ève után el is jegyzet tönkre is ment igy most 3 èv után megint vágyom rá ha pasi akkar valamit meg fogja tenni

Türelem rózsát terem

2015. szept. 10. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
És addig vársz amíg már a gyerekvállalásból is kiöregszel? Azért annak aki szeretne házasságban élni, gyereket, annak tudatosabbnak kell lennie. Nem csak élni a vakvilágba és 35-40 évesen észbe kapni, hogy senki nincs az életében, csak munka és max barátok.Már ha akarsz ilyesmit. Ha nincsenek ilyen igényeid akkor mindegy.
2015. szept. 10. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!