Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiteget a barátom?
Ô 20 éves én 22.
Még a kapcsolat elején megbeszéltük, hogy mindketten családot szeretnénk, de ô csak sok év múlva, én hamarosan. Így nem is nagyon terveztük együtt a jövônk. Össze akartam költözni vele, de ô kategórikusan elutasította. Kb amint feladtam, jött hogy próbáljuk meg az együttélést. A napokban pedig megjegyezte, hogy el tudna képzelni velem 1 kis családot, illetve szóba került, hogy elôbb utóbb kapok egy gyûrût. Direkt eltereltem a szót, mert nem akarok reménykedni.
Egyszerûen nem értem miért kezdett el hitegetni, mikor tudja mennyire vágyom az elkötelezôdésre és csak azért mondtam le róla, mert beleszerettem és fontosabb mint a vágyaim.
1. Megváltozott a velemenye es akar csaladot.
2. Fel h el fog vesziteni.
Meg akart veled beszélni valami fontos dolgot, te meg direkt elterelted a szót.
Én férfiként ezt úgy érteném, hogy akkor meggondoltad magad, és mégse fontos már ez a család dolog.
Én egyszerűen azt mondom, amit gondolok, - tök jól bevált.
Próbáld ki, ne vádaskodj a "szerelmedről"
Klassz pár.
Ezek szerint fontosabb, hogy együtt maradjatok még egy ideig, mint, hogy egyformát akarjatok?
Illetve, hogy megbeszéljétek, ki mit is akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!