Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hány év után egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év után egészséges eljegyezni valakit?

Figyelt kérdés
Mennyi z az idő ami kevésnek számít, és az ami után már ne várd a csodát?
2015. aug. 11. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem időhöz van kötve.
2015. aug. 11. 19:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, de azért mondjuk 2hónap után és 7-8 év után is a maga értelmében érdekes
2015. aug. 11. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Ez a kortól függ szerintem, vagyis nagy mértékben meghatározza.

Tegyük fel, hogy együtt van egy 29 éves férfi és egy 27 éves nő már 3-4 éve, ott már elég esedékes a dolog. Ugyan ennyi idő esetén egy 24 éves fiú és 22 éves lány esetében azonban már nem annyira biztos (munka/karrier/egyetem stb.).

2015. aug. 11. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Értem én de vannak olyan emberek is akiknek ez csak egy hóbelemanc, és nincs rá szükségük, nem tartják jelentősnek.
2015. aug. 11. 19:08
 5/16 A kérdező kommentje:
ilyenkor lép életbe a ne vád a csodát:(
2015. aug. 11. 19:10
 6/16 anonim ***** válasza:
30%

Tudod van aki e nélkül is tud boldog és teljes kapcsolatban élni ugyanúgy mintha az a gyűrű ott lenne.

Ha neked ez fontos , és kockára tudod tennie ezért a boldog kapcsolatodat amiben minden tökéletes, (persze ha az) akkor beszélj vele erről.

Mert valószínűleg csak várnál és várnál és várnál ki tudja meddig.

2015. aug. 11. 19:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazáából neki nem fontos. Nekem igen. nem tudom meddig várjm a csodát.
2015. aug. 11. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
64%

Amíg meg nem unod.

Neki nem fontos, ez nem keverendő össze azzal amit sokan elkövetnek hibát, hogy te sem vagy neki elég fontos. Mert ilyenkor jön a hülye szöveg hogy ha szeretne eljegyezne....nem ez nem így megy.

Szóval 2 lehetőséged van:

1. vársz amíg akarsz

2. nem vársz és megbeszéled ezt vele aminek vagy öröm lesz a vége, vagy sírás.

2015. aug. 11. 19:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi letisztàztuk a legelejèn hogy mindekettőnknek fontos, ènne iskezdenèk hosszú tàvú kapcsolatot olyannal akivel nem egyeznek az elveink. Mindegy hogy akarom vagy nem fontos, a lènyeg hogy egyezzen mert csak feszültsèget szül.

Mellesleg soha többet nem beszèltünk róla ès 8 èvvel kèsőbb volt az eljegyzès de 18èvesen jöttünk össze, őszintèn előbb igent sem mondtam volna...

2015. aug. 11. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Harminc fölött voltunk, 8 hónap után volt eljegyzés, utána négy hónap múlva esküvő.

Az előző párom nyolc évig "húzta" a dolgot. Végül nem emiatt, de szerencsére vége lett.

2015. aug. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!