Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után egészséges eljegyezni valakit?
Ez a kortól függ szerintem, vagyis nagy mértékben meghatározza.
Tegyük fel, hogy együtt van egy 29 éves férfi és egy 27 éves nő már 3-4 éve, ott már elég esedékes a dolog. Ugyan ennyi idő esetén egy 24 éves fiú és 22 éves lány esetében azonban már nem annyira biztos (munka/karrier/egyetem stb.).
Tudod van aki e nélkül is tud boldog és teljes kapcsolatban élni ugyanúgy mintha az a gyűrű ott lenne.
Ha neked ez fontos , és kockára tudod tennie ezért a boldog kapcsolatodat amiben minden tökéletes, (persze ha az) akkor beszélj vele erről.
Mert valószínűleg csak várnál és várnál és várnál ki tudja meddig.
Amíg meg nem unod.
Neki nem fontos, ez nem keverendő össze azzal amit sokan elkövetnek hibát, hogy te sem vagy neki elég fontos. Mert ilyenkor jön a hülye szöveg hogy ha szeretne eljegyezne....nem ez nem így megy.
Szóval 2 lehetőséged van:
1. vársz amíg akarsz
2. nem vársz és megbeszéled ezt vele aminek vagy öröm lesz a vége, vagy sírás.
Mi letisztàztuk a legelejèn hogy mindekettőnknek fontos, ènne iskezdenèk hosszú tàvú kapcsolatot olyannal akivel nem egyeznek az elveink. Mindegy hogy akarom vagy nem fontos, a lènyeg hogy egyezzen mert csak feszültsèget szül.
Mellesleg soha többet nem beszèltünk róla ès 8 èvvel kèsőbb volt az eljegyzès de 18èvesen jöttünk össze, őszintèn előbb igent sem mondtam volna...
Harminc fölött voltunk, 8 hónap után volt eljegyzés, utána négy hónap múlva esküvő.
Az előző párom nyolc évig "húzta" a dolgot. Végül nem emiatt, de szerencsére vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!