Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomat hogyan tudnám rávenni, hogy sportoljon, étkezzen egészségesen és adjon le pár kilót?
Ameddig ez a fontos, addig ne várj sokat egy kapcsolattól sem.
Majd rájössz...
Pár kiló miatt nem tudnád magad elkötelezni??????
Szegény srácot hagyd békén,hogy találjon egy normális nőt maga mellé.
Te meg keress a konditeremből egy kockás hasút aztán vele elkötelezheted magad....nem fognak kilók megakadályozni ebben.
Bár én rendszeresen edzek meg futok heti többször, engem pár kiló plusz nem zavarna. Annál inkább az, hogy már az elején kamuval indít!
Egyébként az, hogy dolgozik, nem kifogás, én is dolgozom,meg sokan mások is, nevelem a gyerekeim, de ha futni akarok, akkor futok. Akár este 9-kor ha kell. Hétvégén meg reggel 5-kor már kimegyek. Akarat és döntés kérdése az egész.
42/N
Az adjon le pár kilót nem egyenlő a van rajta pár kiló kifejezéssel. Én is mindig azt mondtam exemnek, hogy leadhatna pár kilót, de 30-35 kg felesleg volt rajta! (120-130 kg között volt a súlya 180 cm-hez, és nem az izom volt ilyen nehéz)
Egyébként a kérdésre válaszolva hívd el a konditerembe, futni. Főzzetek közösen (lehet számára az egészséges étkezés a nyúlkaját jelenti). Vannak olyanok akiket csak noszogatni kell és csinálni velük együtt, mert maguktól nem indulnak el. És van a kifejezetten lusta, aki mellett ott izzadsz, szenvedsz, hogy formás feneket legyen számára, ő meg csak rágcsálja a csipszet és kb lenéz azért, hogy mozogsz. Sajnos ez is olyan témakör, ahol ha különbözik a felek hozzáállása és véleménye, abból bizony konfliktus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!