Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám rávenni a barátomat, hogy sportoljon?
szerinem meg pont, hogy meg kéne sérteni.
Az tud csak eléggé ösztönző hatású lenni.
Nyilván nem szidalmazásra gondoltam, hanem pl ahogy itt leírtad, úgy elmondhatnádneki.
mi a rákért kéne megsérteni?
miért nem lehet megkérdezni, hogy akar-e gyúrni?
vagytok olyan viszonyban gondolom
Belehet ezt jól is adagolni, csak ne legyél követelőző.
Ha most pl. lenne barátnőm, és így odajönne hozzám, hogy edzek és meg is sértene, akkor biztos azt mondanám, keress egy olyan pasit aki izmos.
De ha valamit valamiért alapon megy, akkor benne lennék. De semmiféleképp ne sértsd meg és ne legyél követelőző.
Én megmondom neked őszintén, hogy bármennyire is szeretnék egy nőt, nem gyúrnám ki magam azért, mert neki ez a vágya. Ha összeállt velem úgy, ahogy vagyok, akkor ugyanmár ne akarjon megváltoztatni. Ha tudta milyen vagyok és kellettem úgy is, később is legyek úgy jó.
Amúgy is utálok szimpla hiúságból szenvedni. Mert ha komolyabb, értelmesebb célja lenne, az megint más...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!