Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám rávenni a barátomat, hogy sportoljon?
#18: Tipikus sportoló mentalitást szimatolok, amikor el sem tudod képzelni, hogy valaki másként látja. Egyáltalán miért kellene mindenkinek sportolni, edzeni, ha egyszer nem esik neki jól és nem akar? Nyilván ha akarna, edzene, sportolna. Ilyenkor mindig jönnek a sportolók és fölényesen játsszák az agyukat, ahogy Te is.
Nem rinyálás. Csak megesik, hogy rá akarják emberekre erőltetni, amit nem akarnak, így nyilván nem változtatni akarnak, hiszen nincs miért.
Engem sosem tudna motiválni, ha más kérné tőlem... csak akkor menne, ha magamtól jönne. A kényszert mindennél jobban gyűlölöm.
eléggé melléfogtál.
22 éves koromig én is ilyen voltam, gondoltam úgysem tudok elhízni, minek sportoljak, addig konkrétan semmit nem sportoltam, tesi órát is próbáltam elbliccelni.
Aztán volt egy év amikor mindenbe belefogtam, kettlebell, trx, konditerem.
Azóta már csak néha elmegyek szabadtéri kondiparkba,, kicsit edzek.
A lényeg, hogy sokkal jobban érzi magát az ember tőle, és jobban is néz ki.
Szóval nem vagyok az a tipikus sportló, cask tisztában vagyok azzal, hogy akik elutasítják a sportot, azok miért teszik, átérzem mert én is olyan voltam, és igen én is rinyálós voltam, és az ilyen emberek mind azok.
nagyon sokat javít az életminőségen. dehát ez nem az én dolgom, csak az zavart hogy a kérdezőt bántjátok, bár igaz hogy kicsit önző módon, de végülis jót aakr a párjának.
sporotolás egy fajta életstilus, ha nem akarja , ne eröltesd neki , csak még jobban rühelni fogja , semmi akarat,elszántság nincs , nincs mit ez ellen tenni , mond neki igy a szemébe h szereted meg minden ugy ahogy van , csak szeretnéd simizni ahogy a bipesze szépen kivan dolgozva és azt simizni érezni milyen kemény :D ,
az h " fáradt" azt nem hiszem el , egyszerüen ilyentől agyf.szt kapok
5x12 orát dolgozok a héten fizikai melot mégis heti 2x ( de összesen heti 4x megyek kondiba ) felkelek 6:45kor reggel 8kor kondiba vagyok és beérek a 11 müszakba azt este végzek ,lenne erőm hancurozni is
ez szimpla elszántság , akarat
Köszönöm a támogató, értelmes kommenteket! Kedves utolsó, magam is így gondolom, erőltetni, kényszeríteni, megsérteni nem szeretném, a cél ezek nélkül felébreszteni benne a testmozgás iránti igényt.
16:40 Felhívnám a szíves figyelmed, hogy a kapcsolatok egy jelentős része elromlik a gyerek születése után. A statisztikák szerint 1000 házasságból 562 válással végződik. Szóval ja. Épp ezt próbálom megelőzni. :/
Ki szépíti itt a történetet?? Úristen. Hozzáköltesz egy szavamhoz négy másikat, majd közlöd, hogy álszent vagyok? Álljon már meg a menet.
A kondi is testmozgás, én erről beszélek, nem másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!