Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám rávenni a barátomat, hogy sportoljon?
szerintem egy kapcsolat akkor sikeres ha tudják egymást ösztönözni, ehhez kell, hogy őszinte legyen, ami sokszor sértő.
Én se úgy gondoltam, hogy bántsa eg szándékosan, meg követelőzzön.
Elég ha az igazat elmondja, és ez bizony fájni fog neki, de normális esetben ösztönözni fogja.
Aki meg azt mondja, hogy emiatt szakítana az szerintem rögvest lője agyon magát.
De most nem fordított a helyzet. Majd ha az lesz, akkor azt kérdezem, h a pasim szeretné h lefogyjak, mit tegyek, és majd jönnek a válaszok, hogy fogyjak le. :/
Azt hiszem, a terhesség esetén felszaladó kilók érthetőek, de mivel egy férfi nem lehet terhes, szeretném tudni, nekik mi a mentségük.
Furcsa gondolkodásod van felnőtt nő létedre. Mi a mentségük...? egy kapcsolatban mentségeket keresni..
Talán dolgozik és fáradt? vagy bármi..?
én felnőtt férfi vagyok mégis egyetértek vele.
MIért kell általánosítani, azért mert a népesség egy bizonyos rétege ilyen kényes nyápic emberke, hogy ilyeneken megsértődik ahelyett, hogy elgondolkodna rajta, hogy talán igaza van, és egy kis mozgát jót fog tenni nem csak a külsömnek, hanem az egészségemnek és önbizalmamnak is, nosza akkor mia a manóért ne hallgatnék rá.
Szerintem ez lenne az értelmes gondolkodás, persze tudom hogy sokan vannak a másik típusból, akok inkább rinyálnak.
Nyilván itt nem az az elvárás, hogy testépítő legyen, vagy hogy ennek szentelje a fél életét, de annyit megtehetne a szerelme kedvéért hogy hetente 2x elmegy edzeni egyet, ami ráadásul ponthogy neki tenni jót, nemi s a szerelmének.
aki máshogy gondolkodik az a rinyáls típusba tartozik, velük meg kár foglalkozni, mert mindig a kifogás, magyarázkodás megy.
Heti két edzéstől nem lesznek kockáid...ahhoz jóval több energiabefektetés kell.
Itt nem az egészséges oldalán van a hangsúly a mozgásnak, hanem hogy konkrét izmos kockái legyenek.
a semminél a heti 2 is jobb, az összkép javulna, de ő annyira se hajlandó, mert lusta .
Mondom kár veletek vitatkozni, nem értem miért válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!