Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű, gáz ha közösen vesszük?
Ha mondjuk eljegyez a párom egy köves gyűrűvel(Mert meglepetésnek szánja az eljegyzést, akkor mikor nem is sejtem).
utána szeretnénk karikagyűrűt vásárolni együtt, gáz ha mindketten pótólunk bele? Vagy azt mindig a fiú (fiú családja) rendezi? (még nem vetődött fel a kérdés, csak még nem áll úgy anyagilag, hogy jobbzsebből lazán kifizesse (egyetemista))
Csupán érdeklődés szintjén kérdem...
Én is teljesen temézetesnek tartom, hogy ha lesz pénzem azt beleadom:)
csak érdekelt, nem-e venné ki "hülyén" magát vagy ilyenek...
Teljesen rendben van:) köszönöm a válaszokat
mi már egy hónap után összeköltöztünk és szinte azóta egy kasszán is vagyunk...minden hónap elején összetesszük, amink van, nincs külön tiéd vagy enyém, annyi, hogy mindig nálam van a pénz és én osztom be, hogy mire mennyit kell költeni és hogy mire mennyit lehet a maradékból...de ezt a párom egyáltalán nem sérelmezi, mert olyan jól csinálom a dolgom,hogy még hó végén is mindig előkerül egy párezer forint, mikor ő már azt hiszi, nincsen egy fillérünk se :) ő meg elverné egyből az összeset...ezért nem értem a mai napig sem, miből és hogyan vette meg nekem a kísérőgyűrűt, amivel megkérte a kezem :D lehet, hogy hónapokig gyűjtögette ilyen bolti visszajárókból,meg aprókból :D a karikagyűrűket pedig egyértelműen a közös kasszából fizetjük ki...sosem várnám el tőle, hogy egyedül birkózzon meg vele, mikor sajnos ketten együtt keresünk meg egy minimálbért havonta...
21/L
rendben:D köszönöm:D :)
így lesz...ha nem akkor meggyőzöm, vagy kompromisszumot kötünk:P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!