Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű, gáz ha közösen vesszük?
Ha mondjuk eljegyez a párom egy köves gyűrűvel(Mert meglepetésnek szánja az eljegyzést, akkor mikor nem is sejtem).
utána szeretnénk karikagyűrűt vásárolni együtt, gáz ha mindketten pótólunk bele? Vagy azt mindig a fiú (fiú családja) rendezi? (még nem vetődött fel a kérdés, csak még nem áll úgy anyagilag, hogy jobbzsebből lazán kifizesse (egyetemista))
Csupán érdeklődés szintjén kérdem...
A köves gyűrű az csak valami szimbolikus lenne (gondolom ezüstből, mert úgy szeretné megkérni a kezemet, hogy meglepetés legyen, viszont a karikát nem szeretné egyedül választani:))
Ezeket csak én sakkoztam ki, nem beszétem Vele erről, de gondolom én is beszállnék a karikagyűrűbe, ha belemegy...
csak nem tudtam, hogy mi a szokás:)
Nálunk úgy volt, elmentünk Egyiptomba nyaralni és ott mondta, hogy kéne venni egy szép eljegyzési gyűrűt(karikagyűrű). És ott mind a ketten ott voltunk és együtt találtuk ki milyen legyen a gyűrű. És az eljegyzésünket is is megtartottuk.(ez csak úgy spontán jött mert egy jó kis csapat verődött össze a két hét alatt amíg ott voltunk).
Szerintem semmi nincs abban ha ketten veszitek meg.
Szerintem direkt jo, ha mindketten ott vagytok!
Vegulis ez A gyuru amit mindketten remelhetoleg egy eleten keresztul vselni fogtok!
Legyen olyan amilyet szeretnetek, amilyen mindkettotoknek tetszik.
Amugy pedig nem gaz, ha belepotolsz szerintem!
:D na jó, akkor nem ütközünk semmi nagy oltári bűnbe:D
köszi
:)
Mi is közös pénzből, együtt vettük meg a karikagyűrűket. Köves, vagy kísérő gyűrű nem volt, de nekem nem is kellett. :)
Mindenki maga dönti el, hogy hogyan csinálja, nincsenek kőbe vésett szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!