Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű kövének pótlása vagy csere?
Figyelt kérdés
Egy hete,hétfőn kérte meg a kezemet a vőlegényem,egy gyönyörű arany gyűrűvel,amiben sok pici kövecske van,azt hiszem cirkónium.Tegnap kiesett egy kövecske a gyűrűből,pedig semmi különöset nem csináltam,csak beültem az autóba.Akkor vettem észre,hogy kiesett egy kő belőle.Direkt figyeltem a gyűrűre,nem mosogatok,takarítok,stb benne.De hát a gyűrűnek egész életre kell szólnia,nem egy hétig!Ma vissza akarjuk vinni a boltba,ahol vettük.Szerintetek raknak bele ingyen másik követ a kiesett helyére?Vagy kicserélik esetleg egy másik típusú gyűrűre,mert tegnap a vőlegényem tüzetesen átvizsgálta az incidens után,és egy másik kövecskét is észrevett,ami kicsit "kijjebb" van,mint a többi,tehát elvileg hibás,és az is bármikor kieshet belőle.Nincs sok pénzünk,főleg most az eljegyzés,stb tehát nem lenne pénzünk venni ehelyett egy másikat.Garancia?Szerintetek ha lehet másikat választani,válasszak inkább sima arany karikagyűrűt,amiben nincs kő,nehogy így járjak még egyszer?
Hát kapott rá garanciát vagy nem? Az enyémre kaptam több évet, nem tudom pontosan.
2011. júl. 5. 08:32
2/20 anonim válasza:
Ki kéne cserélniük. Itt a foglalattal van gond, nem a kővel. Gondolom slendrián munka.
2011. júl. 5. 08:36
3/20 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint ez a piac is eléggé elkínaiasodott. Lehet, hogy azért a pénzért ennyit kaptatok. :( Világért se mondanám, hogy a párod ezen spórolt, csak ez olyan olcsóbb kategóriás volt (vagy nem is tudom, hogy hívják ezt).
Azért legyetek szörnyen határozottak, amikor visszaviszitek. Ne hagyjátok magatokat.
2011. júl. 5. 08:38
4/20 A kérdező kommentje:
A gyűrű 56.000 Ft volt,szóval nem hiszem,hogy túl olcsó.De ennél az árnál nem cserélik ki szerintetek?
2011. júl. 5. 08:40
5/20 anonim válasza:
kapott rá garanciát vagy nem??????
2011. júl. 5. 08:42
6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2011. júl. 5. 08:43
7/20 anonim válasza:
Ha korrektek, akkor csak kicserélik ugyanazon értékben.. reméljük.
Mindenesetre célszerű ezek után olyat választani akkor tényleg, amiben nincs kő.
Majd írd le, hogy mit sikerült intézni.
2011. júl. 5. 08:45
8/20 anonim válasza:
Hát kérdezd meg angyalom, mert ettől függ az egész. De szerintem biztos kapott. Kellett volna legalábbis.
2011. júl. 5. 08:45
9/20 A kérdező kommentje:
Normális ékszerüzletben lett megvéve,a Csótaiban.
2011. júl. 5. 08:46
10/20 anonim válasza:
Szerintem nem cserélik,hanem beraknak egy új követ. De kérd meg,hogy nézzék meg a foglalatot és zárják az összeset.
Sajnos, sok ékszerüzletben már régen nem ötvösök dolgoznak és nem a saját munkáikat adják el,hanem olcsó kinai aranyárut.
Ezért jobb tényleg ötvöshöz menni és csináltatni, nem készen venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!