Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrű kövének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrű kövének pótlása vagy csere?

Figyelt kérdés
Egy hete,hétfőn kérte meg a kezemet a vőlegényem,egy gyönyörű arany gyűrűvel,amiben sok pici kövecske van,azt hiszem cirkónium.Tegnap kiesett egy kövecske a gyűrűből,pedig semmi különöset nem csináltam,csak beültem az autóba.Akkor vettem észre,hogy kiesett egy kő belőle.Direkt figyeltem a gyűrűre,nem mosogatok,takarítok,stb benne.De hát a gyűrűnek egész életre kell szólnia,nem egy hétig!Ma vissza akarjuk vinni a boltba,ahol vettük.Szerintetek raknak bele ingyen másik követ a kiesett helyére?Vagy kicserélik esetleg egy másik típusú gyűrűre,mert tegnap a vőlegényem tüzetesen átvizsgálta az incidens után,és egy másik kövecskét is észrevett,ami kicsit "kijjebb" van,mint a többi,tehát elvileg hibás,és az is bármikor kieshet belőle.Nincs sok pénzünk,főleg most az eljegyzés,stb tehát nem lenne pénzünk venni ehelyett egy másikat.Garancia?Szerintetek ha lehet másikat választani,válasszak inkább sima arany karikagyűrűt,amiben nincs kő,nehogy így járjak még egyszer?
2011. júl. 5. 08:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondtam, hogy nem ékszer üzletben lett véve és filléres gyűrűről van szó, hanem, hogy valóban nem az az alaposan tökéletesen megmunkált, kidolgozott változat. Tudod, hogy ötvös és ötvös között is van különbség. Ha valóban olyan a hely, ahol adnak az ilyenre szó nélkül ki fogják cserélni vagy megjavítják.
2011. júl. 5. 08:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem meg tudjuk oldani ezt a helyzetet!
2011. júl. 5. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én pontosan ugyanúgy jártam, ahogy te. én is arany gyűrűt kaptam, szintén levettem otthon. 4. nap végére már nem volt benne a kő, de a munkatársam szerencsére megtalálta a szőnyegen. ez nem volt 56.000, csak 24.000, de mi is visszavittük még aznap, (hétfőn) és pénteken vissza kaptam. két hét garancia volt a vásárlástól, de kicsit több volt, mint két hét, hiszen nem azonnal kérte meg a kezem, de díjmentesen kicserélték a követ, szintén cirkónia, és a garancia újraindult. nyugodtan vidd vissza, ki fogják cserélni, ha volt rá garancia, díjmentesen, ha nem volt rá, nem tudom mennyi, szerintem pár száz forint lehet.
2011. júl. 5. 09:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem pécsett egy évvel később tettek új követ a gyűrűmbe, ingyen és bérmentve. Ha viszont swarovski köves a gyűrű, akkor ne fűzz sok reményt hozzá. Kaptam páromtól egy gyönyörű, swarovski köves ezüst gyűrűt, és kb 2 hét alatt kiesett belőle két kő. apró köves, de azért látszik. azt nem csinálták meg, se ingyen, se sehogy...:S

[link]

ilyesmi, csaknem egy sor nagyobb kőből áll, hanem sok piciből

jah, az első gyűrűre sem volt garancia, csak olyan típus, amit csak abban a boltban árulnak

egy jó tanács: ha megcsinálják, amint hazaérsz, húzz rá egy réteg átlátszó lakkot! ugyan olyan szépen fog csillogni és tartósabb lesz - ezt az a nő mondta, akinél a swarovskis gyűrűt akartuk csináltatni-persze csak az után, hogy kipottyant belőle a két kő...

2011. júl. 5. 14:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Látom nem tetszett a hozzászólásom, hogy törölve lett....
2011. júl. 5. 15:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadók!Kértétek mondjam el mi lett az ügyből,bevették minden szó nélkül a gyűrűt,és visszarakják a kiesett követ,és átvizsgálják,hogy a többi kő rendben van-e benne.Remélem most már nem lesz vele gond!Köszönöm a jó tanácsokat.A lakkozást komolyan gondolod?Elsőre elég merésznek hangzik!Tényleg jó?
2011. júl. 5. 23:03
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Kötekedő,kicsinyes idiótákkal nem állok le vitatkozni,feltettem egy kérdést úgy érzem teljesen normális hangvételben,amire rajtad kívül mindenki emberi módon,kulturáltan válaszolt.A feszültségedet máshol vezesd le,ne itt kötekedj névtelenül.

2011. júl. 5. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a lakkozás dolgot én is hallottam. De ha belegondolsz, teljesen jogos, hisz egy vékony réteget viszel rá, ami ugyan nem annyira erősen, de azért helyén tartja a dolgokat. :) Kb mint a harisnyán a felfutott szál "lefogása". :)
2011. júl. 5. 23:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni a lakkozást!:)
2011. júl. 7. 13:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

én ajánlottam, komolyan mondom, én lelakkoztam, és azóta egy sem esett ki

utolsó karácsonyra kaptam, szilveszterre 2 hiányzott, utána lelakkoztam, most is ugyan az a kettő hibádzik!:)

2011. júl. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!